Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Podróbka Metin2?

DuduSx3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie jest to podróbka, tylko nowa gra. Moim zdaniem z metinem to ma wspólnego tylko to ze też ta gra to MMORPG ta sama ekipa no i nazwa..

I kilka kwesti fabularnych i pare elementów z systemu rozgrywki tez jest... zobaczycie niedlugo :)

Nie patrzcie na to co jest na chinolu aktualnie bo to beda w chuj, w chuj wielkie zmiany

@up

widac jak duzo wiesz....wypierdalaj plz.

1578145.jpeg

Zapraszam na najlepszy serwer 2013r - NarniaMt2! :) Wiecej informacji po kliknieciu w sygnature.

Opublikowano

Żałosne To nie jest Metin3.. Prawa do tej gry ma webzen..

A nazwanie tego kontynuacją metina to szczyt debilizmu

Co z tego że prawda do tej gry ma Webzen? To może zmienić się po wkroczeniu na rynek EU. Nie rozumiem o co Ci chodzi, skoro wersja EU będzie CAŁKOWICIE inna.

Opublikowano

I kilka kwesti fabularnych i pare elementów z systemu rozgrywki tez jest... zobaczycie niedlugo :)

Nie patrzcie na to co jest na chinolu aktualnie bo to beda w chuj, w chuj wielkie zmiany

@up

widac jak duzo wiesz....wypierdalaj plz.

A ty skąd masz te błyskotliwe informacje? mówić każdy sobie może..

Mam racje, może i coś będzie podobnego tak jak w każdym MMORPG.

Opublikowano

Wystarczy znać angielski i obserwować pare serwisów ziomeczku :)

A nie siedziec tak jak ty i wymyslac sobie bzdury i domysły na poczekaniu ;-)

1578145.jpeg

Zapraszam na najlepszy serwer 2013r - NarniaMt2! :) Wiecej informacji po kliknieciu w sygnature.

Opublikowano

Wystarczy poczytać na forum rise of metin ?

Są zapowiedziane wielkie zmiany w wersji europejskiej.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

@ Matzar To, że tylko ON może kontynuować tę grę. Co do tej gry. Takich mmo jest wiele w sieci. A nazwanie tego metin3 kontynuacją jest SZCZYTEM DEBILIZMU

Pozdrawienia dla osoby, która wpadła na pomysł dodania tego działu. Istny to pewnie ty :) Żałosne

Dodam jeszcze, że cały rise of metin.com ma pirackiego vbulletina hehe. Można to łatwo sprawdzić.

img0005.png

Opublikowano

Mi to w niczym nie przypomina Metin widać że CAŁKIEM się zmieniło praktycznie wszystko 12 klas? wtf o.O innym starczały tylko Sura,Wojownik,Ninja,Szaman i dziękuje.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Wielkie zmiany czyli co?

Nie ty bedziesz decydowac o tym co mam robic, scisnij wary ziomek :P

@Chujmorka

Japierdole kurwa mać. Inaczej tego nie ujme, nie udzielaj sie... Ymir dalej ma pełne prawa do nazwy do plików i innych tego typu rzeczy co jest zwiazane z metinem, japierdole skad Ci ludzie sie biora. Poza tym Metin2 a Metin3 to kurwa roznica, co nie? A zerem jestes ty i mozesz juz stad isc, elko .

1578145.jpeg

Opublikowano

@ Matzar To, że tylko ON może kontynuować tę grę. Co do tej gry. Takich mmo jest wiele w sieci. A nazwanie tego metin3 kontynuacją jest SZCZYTEM DEBILIZMU

Pozdrawienia dla osoby, która wpadła na pomysł dodania tego działu. Istny to pewnie ty :) Żałosne

Dodam jeszcze, że cały rise of metin.com ma pirackiego vbulletina hehe. Można to łatwo sprawdzić.

Proszę opuść ten dział zanim będę musiał wrzucić Ci procenty za wrzucanie członkowi ekipy. Tak się składa, że inicjatywę stworzenia tego działu wyszła z mojej ręki prosto do administracji. Jeśli nie chcesz kulturalnie rozmawiać w tym temacie to proszę opuść go. :)

Opublikowano

Nie ty bedziesz decydowac o tym co mam robic, scisnij wary ziomek :P

@Chujmorka

Japierdole kurwa mać. Inaczej tego nie ujme, nie udzielaj sie... Ymir dalej ma pełne prawa do nazwy do plików i innych tego typu rzeczy co jest zwiazane z metinem, japierdole skad Ci ludzie sie biora. Poza tym Metin2 a Metin3 to kurwa roznica, co nie? A zerem jestes ty i mozesz juz stad isc, elko .

Nie podniecaj się tak tym Metinem 3 i nie obrażaj innych. Bo tak na prawdę to kolejne g**** dla ludzi ze słabym komputerem. PIS JOŁ

Opublikowano

Nie podniecaj się tym Metin 3 i nie obrażaj innych. Bo tak na prawdę to kolejne g**** dla ludzi ze słabym komputerem. PIS JOŁ

Nikt Ci nie każę w tą gre grać. Jeśli nie chcesz kulturalnie rozmawiać jak poprzednik to także opuść proszę dział, zrobisz mi (lub nam) przysługę. :)

Opublikowano

@Harnas2137 Kurwa nie spinaj dupy. Mówie prawdę. Ymir nie ma już praw do metina. I nikt inny nie może tego kontynuować tego oprócz ich, ale mniejsza oto trzeba być przygłupem, żeby napisać na forum że to kontynuacja. Pozdro..

CO do tej gry takich mmo jest pełne. A jakiś przygłup po prostu pobrał sobie silnik i przerobił misję... I szbyko to łyknęliście.

@Matzar Bez urazy, ale nie możesz tego nazywać kontynuacją. Bo nie masz takich praw i wprowadzasz ludzi w błąd. TAKICH MMO JEST PEŁNO I TAKICH SILNIKÓW.

img0005.png

Opublikowano

Nikt Ci nie każę w tą gre grać. Jeśli nie chcesz kulturalnie rozmawiać jak poprzednik to także opuść proszę dział, zrobisz mi (lub nam) przysługę. :)

Nie powiedziałem ze nie chce grać, ale koleś myśli ze jest wszechwiedzący i obraża innych przy okazji.

Opublikowano

@Harnas2137 Kurwa nie spinaj dupy. Mówie prawdę. Ymir nie ma już praw do metina. I nikt inny nie może tego kontynuować tego oprócz ich, ale mniejsza oto trzeba być przygłupem, żeby napisać na forum że to kontynuacja. Pozdro Istny

CO do tej gry takich mmo jest pełne. A jakiś przygłup po prostu pobrał sobie silnik i przerobił misję... I szbyko to łyknęliście.

Dalej zostaje przy swoim, ze wiesz tyle co naczytałeś sie na MPCforum, heh.

Jeszcze bedziesz w to grać waflu. Na przyszłość sie nie odzywaj, bo sądzać po twoim avatarze jestes kolejnym przyjebanym metinczykiem z wrodzonym autyzmem.

@up

bo po prostu czytam caly czas o tej grze i mam sporo informacji, a wy próbujecie udowodnic cos co nie istnieje i istniec nie bedzie, lol. Po co ludziom robic mętlik w glowie?

//Matzar - wrzuć na luz, spokojnie, nie musisz odpowiadać na jego flame.

1578145.jpeg

Opublikowano

@Matzar Bez urazy, ale nie możesz tego nazywać kontynuacją. Bo nie masz takich praw i wprowadzasz ludzi w błąd.

Kogo wprowadzam w błąd? Nie ja wymyślałem opis działu, ale nie uważam aby był do końca nie poprawny. Dlaczego? Zobaczysz przy wersji EU. Poza tym polecam przeczytać na oficjalnej stronie (riseofmetin.com - przekierowuje na forum) czym tak na prawdę jest owa gra. :)

Opublikowano

No to zmień opis. Bo to nie jest kontynuacja metina.. No to zobaczymy kto ma racje. Zobaczysz, że ja mam rację.

Mogę zaraz ci wskazać engine tego czegoś.

TO nie flejm

img0005.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...