Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Mam Misji U Npc Prosze O Pomoc Daje 5

gtahoster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem a mianowicie nie mam misji u NPC na początek gry nie dostaje miecza +0 itp próbowałem wgrać spolszczone misje od początku ale nić. Serwer działał NPC też a dziś już nie wiecie co mogło się stał?? Jakiś item mógł zbugować ?? Nie działają mi też ci co dają magi NIKT. Jak wiecie co zrobić prosze o pomoc dam 5.

DAJ MI TEGO -- nie bądz żyła z góry thx :)

minus+new+blk.jpg

Opublikowano

Jakieś 2 dni temu tez tak miałem gdy zmieniałem itemki u handlarki wiec, moze to wina zbugowanego itemka niewiem... O pomoc prosiłem na różnych forach ale nikt nic nie wiedział wiec zrobiłęm sobie kopie wszystkiego co zmieniałem w navicat i tylko rozpakowałem jeszcze raz pliki serwerowe w te samo miejsce(inaczej mówiac zastopiłem stare nowymi) oczywiscie musiałem wszystko zmieniać od nowa i MySql jak iw plikach serwerowych. Potem tylko przywruciłem kopie zapasowe nastepnie reset serwera i wszystko było ok. Serwer do dziś smiga bez zarzutów:P Jesli pomoże to się ciesze:)

Pozdrawiam

Opublikowano

według mnie to może źle wyłączyłeś serwer np na szybko poszedłeś zpać i xle coś kliknołeś i problem się zrobił :}

1377531174-U173186.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...