Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za reflink

Frugo9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajvie ostatnio wpadłem na pomysł na zrobienie mentala (jako dropka) z ref linka chce wbić mu 61lv i zrobic militara skombinowac ribka+9 sr40+ kd+4 i jakies dobre eq i chodzic nim na metki mordu i nwm jaki build wybrac jak rozdawać skile i wgl.I czy GF/Metin moga mi dac ban za takiego reflinka ?

Daje +

Opublikowano

Na metki mordu proponowałbym bodego, ale jeśli eq nie będzie zbyt mocne to weź mentala. Bodym trudniej ustać, ale metki wybijesz szybko, mentalem łatwiej ustoisz, za to wolniej bijesz metki.

Opublikowano

Witajvie ostatnio wpadłem na pomysł na zrobienie mentala (jako dropka) z ref linka chce wbić mu 61lv i zrobic militara skombinowac ribka+9 sr40+ kd+4 i jakies dobre eq i chodzic nim na metki mordu i nwm jaki build wybrac jak rozdawać skile i wgl.I czy GF/Metin moga mi dac ban za takiego reflinka ?

Daje +

Nie dadzą ci bana bo nigdzie nie pisze że zabronione jest robienie kont z reflinków , przecież sam metin polski dodał tą funkcje . Co do buildu :

http://www.mpcforum.pl/topic/413191-tut-woj-mental/

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

za to bana nie ma

lepiej zrób bodego bo mentalem będziesz 20 min bił jednego metka

41196912334212939960.png

Opublikowano

Nie dostaniesz blokady na pewno i to mogę Ci zagwarantować.

Na metki wybrałbym Bodego gdyż jest na prawdę szybszy i to postać najlepsza do bicia metinów a skoro możesz wypracować sobie dobre EQ to ta postać przyniesie Ci spore zarobki.

Opublikowano

Robiąc postać wojownika, przy wyborze profesji musisz się liczyć z tym, że body szybciej klepie metki, a mental zarazem więcej grupek wytrzyma, lecz kosztem dłuższego czasu potrzebnego do ubicia metina.

Mental przydaje się np. do lochów, gdyż bodziakiem ciężko ogarnąć spota na lordzie, kiedy nie masz wystarczającego buffa i eq.

Oczywiście, że body lepszy na metki, ale musisz wiedzieć co z nim będziesz robić, gdzie dropić.

GF ci nie da bana za reflink.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...