Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nietrafialny koleś

Rothing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram na takim serwerze i wokół spawna najczęściej się bijemy. Przyszło 3 typów i jak już wiedzą, że przegrają to jakimś magicznym sposobem robią tak, że nie da się ich trafić i wskakują na spawna, wie ktoś co to może być?

Opublikowano

Może to być spowodowane jedną z najczęstszych problemów na servie czyli lagami

Mogą to również być cheaty w co raczej wątpię

Ew. Mogą cię trollować i posiadać GM-a

Szanuje tych co odpłacają mi tym samym

;)

Opublikowano

Wszyscy na serwerze to potwierdzą, gm'ów nie maja. Najpierw normalnie się z nimi bijesz, a później jak im armor padnie, koxów nie mają albo przegrywają to jak pisałem, robią trick, nie da się ich trafić i uciekają na spawn.

Wejdź i pomóż. Pajacyk.pl

Opublikowano

Wy umiecie czytać?! Lagów nie mają, bo normalnie da się ich bić, ale jak wiedzą, że im nie idzie to robią trick i nie da się ich trafić i normalnie biegają!!! 3x@up Raczej tak, ale nie jestem pewien, bo /plugins zablokowane.

Wejdź i pomóż. Pajacyk.pl

Opublikowano

Pewnie używają jakiegoś dobrego cheata, Xenona, czy innego takiego. :-)
Jest możliwe przez odpowiednią konfigurację i wykorzystanie nawet z NoCheatem zrobienie czegoś takiego.

Opublikowano

Najbardziej prawdopodobne sposoby to :

- Nudus

- Lagi

- Bądz celowe bugowanie serwera

mca.png

Zapraszam na server Mini-Game, ip: HiveMc.Eu Najczęściej gram w splegg'a!

Opublikowano

Moim zdaniem wykorzystuja bugi czyli luki w serwerze pluginach, nie jest to ogromnie trudne, ale troche trzeba nad tym posiedziec.

Serwer musialby byc zrobiony od 0 przez jakiego informatyka, ktory sie na tym dobrze zna.

585051449511123978085.jpeg

Opublikowano

Jeśli jest to serwer Freebuild to zapewne vip'y, a jeśli pvp to nodusiki :D chyba że jest jakis chory serwer który oferuje w vipie goda

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...