Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowy gracz kilka pytań.

Ketrix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam witam, gram sobie od wczoraj w NW, wybrałem Manipulującego Czarodzieja rasę Diablę. Mam 15 poziom i mam kilka pytań:

1. Jakiś dobry (zaufany) poradnik z buildem dla CW, (jeszcze nei rozdałem w żadne skille pkt. )
2. Gdzie mogę kupić eq, mam jedynie buty i zbroję z misji reszt jakaś słaba na 4/6 lvl. Chcę coś zmienić bo mnie dużo biją mobki.
3. Podobno na 16 lvl mogę wybrać towarzysza, jaki wybór będzie najlepszy dla CW, Diablę ?
4. Czy Diablę CW to dobry wybór ? Mam zamiar dotrwać do endgame !

Opublikowano

A mam jeszcze pytanie. W tym poradniku pisze,że najważniejsze bony to |

Moc - Zwiększa zadawane obrażenia i leczenie.

Ozdrowienie - Zwiększa prędkość i odnowienie mocy spotkaniowych i liczbę zdobywanych przez Ciebie punktów akcji.

Krytyk - Zwiększa nasze moce o połowę.

I moje pytanie brzmi, czy nie mam zwracać uwagi na obrone ? Czy obrana coś daje u CW ?

Opublikowano

mam jeszcze pytanko, bo nie wiem czy na dragonie gra mało osób, czy są jakieś kanały, bo już 2 dzień chce zrobić instancje 21-29 Krypty Cragmire ale nie może mi nikogo do party znaleźć. Piersza instancja poszła gładko bo znalazło mi grupę w 10 min a teraz widze około 1-3 osoby przed wejściem do instancji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...