Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro problem.

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam mały problem na allegro ;p

Kupiłem nie dawno nie dawno kod na xboxlive na 1msc, zapłaciłem płacąc z PAYU, ale nie dostałem od sprzedającego nic, bo akurat wtedy kody się skonczyły czy coś;p

Teraz już chyba są, ale dalej nie dostałem, za to dostałem maila, że sprzedający wystąpił o zwrot prowizji.

Co mam zrobić? Tam jest jakiś link gdzie mogę napisać wyjsąnienie. Co mam tam napisać? Wystarczy tam napisać, że zapłaciłem czy coś jeszcze ? Może mam mu jakiegoś meila wysłać dodatkowo czy tamto wystarczy ? ;p

Opublikowano

Opisz całą sprawę, czyli to, że zapłaciłeś i nie otrzymałeś towaru. Masz zapewne jakieś potwierdzenie wpłaty, więc problemów mieć nie powinieneś.

Do sprzedawcy możesz też napisać, przypomnij mu o całej sprawie, jeśli nadal nie da Ci towaru, wstąp na drogę sądową.

Opublikowano

wszystko co należy zrobić pisze wyraźnie jak byk na allegro , z serwisem załatwiaj sprawę jak należy a nie żal się an forum gdzie nikt nie potrafi nic zrobić za ciebie

masz spory transakcyjne w zakładce moje konto to rusz dupsko i poczytaj , w razie problemów masz od tego też pracowników allego na chacie albo przez telefon

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...