Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wjazd na chodnik

IIC13�

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

myslalem sobie tak by skitrac jakac grupe ludzi (jakies 20 ludu)

i ustawic sie w zadku jak w wojsku :D by np zawalic caly parking.

I potem umowic sie na jakis cel i jechac wszyscy razem xD

You feel me ?

PS. Jeszcze by bylo fajnie zrobic jakis randomowy samochod i pomalowac go na ten sam kolor :) (nie musi byc to samochod super pro czy cos, moze byc np to AUDI z kodu xD)

65339939328376711656.png

// spox, taka sygna tez moze byc. - IIC13

Opublikowano

Może wypalić.

TheVolume jak każesz taką padaką przyjechać to spodziewaj się tłumów jeszcze do tego ten sam kolor to po prostu rzygać się chce.

Opublikowano

Może wypalić.

TheVolume jak każesz taką padaką przyjechać to spodziewaj się tłumów jeszcze do tego ten sam kolor to po prostu rzygać się chce.

Może wypalić? zauważ, że oni piszą o tym samym audi co ja ;)

PS. Nikomu nie rozkazuję, kto chce - przyjedzie, kto nie - nie.

PS2. Co to za różnica jakim autem? I tak jest wolny przejazd przez mapę. Zlot jest dla zabawy a nie rywalizacji.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Dla rywalizacji to wyjade moim Audi i Baj baj xD

nie no chodzi o to by nie zasowac tylko mozna ich strolowac xD rozowy kolor doby pomysl bedzie nas widac wszedzie xD

Albo no i zolty jakis :-) ROZOWY xD felgi wszystko :) Ja moge miec AUDI FSI 5.2 bo i tak jest tylko czarny mat na nim :P
ale wezme to audi z kodu jak wiadomo nima rywalizacji :P ale TSa potrzebujemy :x bo jak co to ja lider imprezy :P

Mozemy sie spotkac tutaj: (sa screeny jak to miejsce wyglada)

http://nfsmeeting.com/localisation.html

65339939328376711656.png

Opublikowano

Dla rywalizacji to wyjade moim Audi i Baj baj xD

nie no chodzi o to by nie zasowac tylko mozna ich strolowac xD rozowy kolor doby pomysl bedzie nas widac wszedzie xD

Albo no i zolty jakis :-) ROZOWY xD felgi wszystko :) Ja moge miec AUDI FSI 5.2 bo i tak jest tylko czarny mat na nim :P

ale wezme to audi z kodu jak wiadomo nima rywalizacji :P ale TSa potrzebujemy :x bo jak co to ja lider imprezy :P

Mozemy sie spotkac tutaj: (sa screeny jak to miejsce wyglada)

http://nfsmeeting.com/localisation.html

podaj szczegóły to możemy ogarnąć. Mimo wszystko powinna to być propozycja oficjalnego zlotu, a nie takie coś na boku.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

ale TSa potrzebujemy :x bo jak co to ja lider imprezy :P

Jest już kanał na public-ts3.pl w VIP.0 - Gramy w NFS World.

A na to spotkanie zapraszam w tą niedziele o 19.

Napewno ktoś się znajdzie na zabawę i wyścigi itp.

PS. Widzę że masz dużo zapału do pracy. ;)

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1043159-info-zlot-kierowcow-spolecznosci-mpc-210913r-1900/

Co tydzien/dwa organizujemy oficjalne zloty MRT. Nie bd robic unofficialu. Mozna sie umowic, ze np czlonkowie podadza pomysly jak to ma wygladac itp. wiec? ;)

Ehh to se robcie ten wasz Official, moj zlot bedzie wiekszy, juz mam 47 osob zarejestrowanych na zlot.

Wy i te wasze "oficjalne zloty" oficialne zloty sie robi po 70 osob a nie po 10 czy 12.

65339939328376711656.png

Opublikowano

Podaj serwer dołączę się do tego :) macie jakiegoś ts'a? Jak mogę się dostać do tego zlotu?

Pomysł dobry ale prawie 50 aut to sporo jak to uchwycisz z 1 osoby?

Opublikowano

Ja to z niemcami robie :-) oni nie jecza "bo to nie oficialne" zlotow sie nie robi oficjalnie tylko sie robi dla zabawy. Ja do nich tylko napisalem "siemka, macie chetke na zlot" i kazdy wzia udzial, aktualnie mam juz 78 osob.

I gadamy tylko po szwabsku, a dla jednej osoby nie chce mi sie gadac po polsku gdzie 77 osob gada po niemiecku. Narazie jeszcze zbieram ludzi. Juz sie podzielilismy na 2 grupy. Ja jestem Lider, a 2 typkow prowadzi za mna swoje grupy.

65339939328376711656.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...