Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile uciągnę metinów na tym sprzęcie ?

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam sobie kupić komputer, powie mi ktoś ile odpalę kont na polskim globalu? Nie na kanale handlowym, tylko np na ch4 m1. Link do kompa: http://www.morele.net/inventory/info/WoBWFE/ Jeśli to ważne, to mam internet 1mb z kablówki. Powiedzcie mi ile odpalę na nim i ile na necie 10mb

I jeszcze ile odpalę w dt, bo chyba tez jest różnica

Opublikowano

10Mb net 8GB ram dobry procek . W miarę miejsca na dysku + ewentualnie podmiana mobów na dzikie psy i przez obejście to na DT możesz nawet 10-15 kont .

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Opublikowano

Mysle ze ograniczeniem w tym przypadku bedzie procesor.

Widze w swoim i5 3570k ze przy 15metkach wlaczonych mam zuzycie procesora na poziomie 80-90%.

Wiec mysle ze dojdziesz do 10 metkow na najmniejszych wymaganiach ;p Przy necie 10 mb oczywiscie.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Mysle ze ograniczeniem w tym przypadku bedzie procesor.

Widze w swoim i5 3570k ze przy 15metkach wlaczonych mam zuzycie procesora na poziomie 80-90%.

Wiec mysle ze dojdziesz do 10 metkow na najmniejszych wymaganiach ;p Przy necie 10 mb oczywiscie.

net nie ma tu nic do gadania:P

Opublikowano

net nie ma tu nic do gadania:P

Nic ?

Spoko masz pojecie widze.

Dam ci przyklad z laczem 1mb.

Dajmy na to obciazysz lacze do 100% przy 8 metinach, wlaczajac kolejne opoznienie CI rosnie, zaczynaja sie lagi co w skutkach bedzie oznaczalo kickanie.

Jezeli masz lacze 10mb i wlaczysz te 8 metkow i obciaza Ci 10% lacze to ile mozesz jeszcze wlaczyc ze spokojna glowa o to ze Cie nie wywali?

Jest roznica uwierz mi bo wiem co mowie, sam mam lacze 2 mb i glownie ono jest przyczyna tak malej ilosci botow jakie moge postawic.

Poda ktoś link do jakiegoś tematu czy coś jak usuwać te tekstury ? Najlepiej z ss jak to wygląda żebym był pewny, że to działa ;D

Nie wiem o co chodzilo uzytownikowi z tymi tekstami.

Byc moze u ustawienia metka.

Najlepiej ustaw na takie:

ustawieni_nsrnses.jpg

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Nic ?

Spoko masz pojecie widze.

Dam ci przyklad z laczem 1mb.

Dajmy na to obciazysz lacze do 100% przy 8 metinach, wlaczajac kolejne opoznienie CI rosnie, zaczynaja sie lagi co w skutkach bedzie oznaczalo kickanie.

Jezeli masz lacze 10mb i wlaczysz te 8 metkow i obciaza Ci 10% lacze to ile mozesz jeszcze wlaczyc ze spokojna glowa o to ze Cie nie wywali?

Jest roznica uwierz mi bo wiem co mowie, sam mam lacze 2 mb i glownie ono jest przyczyna tak malej ilosci botow jakie moge postawic.

Jakoś mogłem grać z 30 klientami na iplusie( HSDPA), gorszy od netu 2mb :>

Opublikowano

Jakoś mogłem grać z 30 klientami na iplusie( HSDPA), gorszy od netu 2mb :>

Zabawny jestes;)

Trafiles na osobe ktora mialo do czynienia z iPlusem i wiem ze te twoje bajki o 30 klientach sa zalosymi bajkami.

Po 1wsze jezeli odpalilbys 30 metkow to transfer chyba zszedl by CI po 2dnia grania, po 2gie na iPlusie wlaczenie powyzej 5metkow online jest sztuka. Po 3cie iPlus ma ogromne opoznienia jak kazdy internet mobilny wiec nie pierdziel ze wlaczyles 30 metkow bo to jest nierealne..

Neymar to chodzi o tekstury mobków w dt raczej, bo w dt lagi są przez właśnie ilość tych mobków

Nie wiem o co chodzi nadal :D

To zeby w dt zmienic texty mobow?

Ale po co mu to mowicie skoro on o DT nic nawet nie napisal..

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Zabawny jestes;)

Trafiles na osobe ktora mialo do czynienia z iPlusem i wiem ze te twoje bajki o 30 klientach sa zalosymi bajkami.

Po 1wsze jezeli odpalilbys 30 metkow to transfer chyba zszedl by CI po 2dnia grania, po 2gie na iPlusie wlaczenie powyzej 5metkow online jest sztuka. Po 3cie iPlus ma ogromne opoznienia jak kazdy internet mobilny wiec nie pierdziel ze wlaczyles 30 metkow bo to jest nierealne..

Nie wiem o co chodzi nadal :D

To zeby w dt zmienic texty mobow?

Ale po co mu to mowicie skoro on o DT nic nawet nie napisal..

ping mam ~130, co do limitu to 30 metków ciągnie ~20kb/sec jeden run z 30 kontami zżerał mi ~50 mb. Jak to mówią błogosławieni Ci którzy nie widzieli a uwierzyli :D

Opublikowano

popieram net nie ma nic do gadania bo jak nie miałem neta to zrobiłem sharing neta z komórki na pc i w metka grałem normalnie a wiecie jaki jest net w telefonie ...

Opublikowano

Zamierzam sobie kupić komputer, powie mi ktoś ile odpalę kont na polskim globalu? Nie na kanale handlowym, tylko np na ch4 m1. Link do kompa: http://www.morele.net/inventory/info/WoBWFE/ Jeśli to ważne, to mam internet 1mb z kablówki. Powiedzcie mi ile odpalę na nim i ile na necie 10mb

I jeszcze ile odpalę w dt, bo chyba tez jest różnica

W takim m1 jak podałeś to nawet 15 metków włączysz , a np. takim 7 piętrze to z 5-7 na luzie pójdzie lub z lekkimi lagami.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...