Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dungeon & Dragons : Online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Darmowa giera :]

Słowem wstępu, w DDO pvp jako takiego nie ma, aby walczyć z innym graczem trzeba iść do tawerny(gdzie prawdopodobnie 20 sorc będzie nas zdejmował na hita) albo wyzwać innego przeciwnika na pojedynek. Właśnie na tym się skupie, jakiś czas temu w gildiowym party narodził się pomysł aby zrobić pojedynki CTF w gildi, dla zabawy, pomysł od tego czasu pozostał w formie pomysłu :P

Dzisiaj z jednym z graczy (3lvl) podczas pokazywania mu DDO postanowiliśmy troszkę się rozerwać, stworzyłem nową postać(4lvl) czarodzieja i walczyliśmy jakieś 2h na arenie, zabawa niesamowita, nontarget system daje świetną frajdę, dlatego wpadłem na pomysł dość ciekawej zabawy, przejdę do szczegółów.

Pojedynki 6 na 6, 12 polaków lvl 3,4~ (jest dużo graczy na tym lvl, postacie z odblokowanym statusem Veteran mogą tworzyć nowe na lvlu 4) Arena The Pit albo The Stash, postacie na tym lvlu są wyrównane, sorcerer, ranger, fighterzy i inne profesją są równe.

Przykładowo każdy team mógłbym wyglądać tak:

1x cleric, 2x fighter, 2x caster, 1x ranger

albo

1x cleric, 2x fighter,1x caster, 2x ranger

casterzy musieli by mieć wyłączone featy dodające obrażenia(emopower i maxi) i nie korzystali by z czarów typu Hipnoza(do obgadania) ale czarów zadających dmg np raye i im podobne, aby inne profesje miał szanse.

Jestem otwarty na wszelkie sugestię, co do terminu można by się umówić na np wtorek o ile zebrała by się wystarczająca liczba osób, co do dueli jestem otwarty na wszelkie sugestie

Miało by to być coś na wzór wojny noobów :) Wydaje mi się że będzie to ciekawsze z powodu dużego zbalansowania postaci na niższym lvlu.

Wymagania proponowane przez moją osobę to:

Aktywny Voice chat(aby porozumiewać się z teamem)

Kultura

uczciwość

Postać na lvlu 3,4

EDIT:

W razie pytań pisać na moją postać, nick Krajalnica

Lista Chętnych osób

Nicka na forum|Nick w grze

Aleyou|Krajalnica

Faust | Benedetto (4lvl Bard)

Faust | Giulio (4lvl Fighter)

Kamyker|Elbrin (3Cleric/1Paladin)

DDO PL