Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zagrał byś ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wpadłem na pomysł stworzenia serwera... Kwadratowa Masarka, tak, tak, wiem. Było wiele takich serwerów, tylko że większość nie wypaliła. Więc tak, tu kilka info o serwerze...

TS: 25 slot

Serwer: 20 slot (10vs10)

Dropy ze stone

Na spawnie wymiana na tabliczkach (skrypt)

Skrypt/plugin na gildię (RED vs Blue)

Zagrali byście?

Oczywiście WL i dobra ekipa

==================================================

Gra toczyła by się pod wyspą, będą wymiany na spawnie, okres pokoju, okres wojny, eventy (większy drop itp...)

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Jeżeli będzie ci brakowało dwóch osób to ja z bratem chętnie ;D Jak coś pisz na PW

//Masz odpowiedni temat zbiorczy do tego typu próśb.

Opublikowano

Cześć,

Serwery Kwadratowa Masakra dla mnie są kiepskim pomysłem. Marna podróbka serwera YouTubera, nonsens.

Tak czy inaczej to tylko moja opinia i sądzę, że znaleźliby się potencjalni odbiorcy. :-)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja bym chętnie zagrał na takim serwerze typu kwadratowa masakra.

Tylko mam obawę, że taki serwer to będzie dla Ciebie kłopot.

Czemu?

Temu, że raczej nie zarobisz na opłacenie serwera przy 20 slotowym serwerze, chodzi mi o niski przychód z VIPów.

Jak na 20 osób wątpię że dużo osób byłaby skłonna kupić VIPa.

Możesz też zrobić że aby gracze grali muszą płacić abonament czy coś w tym stylu, ale wtedy byłyby marne szanse na przynajmniej 5 osób online na serwerze.

Raczej mam czarne myśli co do długiego istnienia serwera. No chyba że będziesz opłacał serwer z własnych kieszonkowych,

albo masz jakiś genialny plan na dobre opłacenie serwera.

Życzę Ci sukcesu. ;)

Opublikowano

Nie, nie kręci mnie kopiowanie pomysłów. Servery kwadratowa masakra to porażka (nie mówiąc o twórcy, czyli skkf'ie). Umiecie tylko kopiować? Stwórzcie coś swojego.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Myślę, że jak by grały osoby minimum 14lat to może by wyszło. Pomysł dobry, możesz wykonać taki serwer. Ja osobiście bym nie zagrał bo mam za mało czasu na typowe granie :[

Opublikowano

Ja bym zagrał, ale jednak byłoby lepiej jakby były osoby, które znasz, a jakby było za mało to inni by swoich znajomych zaprosili ;) Chodzi mi o taki "fight" z zaufanymi osobami, a nie z takimi, które dzień przed wojną rozwalą zamek.

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Jak dla mnie ten pomysł nie ma sensu i przyszłości. Wymyśl cos nowego. Uwierz mi że jeszcze jest czas na wymyślanie. Jak już chcesz wkładac taką kase to nie taki serwer :/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...