Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Nadaniem Gm

Nycomed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z nadaniem sobie GM na swoim PrivSerwie . Juz zakladalem temat , dzieki pomocy uzytkownikow rozwiazalem problem i serwer odpalil.Teraz mam problem z nadaniem sobie GM , pisalem rowniez w tamtym temacie ale nikt nie odpisał i szybko temat przepadł. Otóz robie dokładnie to samo, co pokazuja i filmiki i poradniki na tym forum.. Rożne wersje , i z tym żeby w IP konta wpisać IP hamachi , i czasem swoje IP , i nic nie pomaga, niby nie wyskakuja zadne bledy , potem restart serwa, ale jak wchodze do gry i na konto , GM jak nie było tak nie ma. Ja tu opisuje sytuacje z kontem dodanym odrazu do serwera (rain) ,a jesli tworze nowe konto , i jemu probuje nadac GM(postaci ktora znajduje sie na tym koncie), wtedy wyskakuje error przy zapisywaniu , Duplicate ID 3 to key 1 czy coś takiego (za chwile sprawdzę i dokładnie podam xD). I co z tym zrobic. Proszę o pomoc.Polecą +

EDIT; Ten bład to 1062- Duplicane Entry 3 for key 1

Opublikowano

Jak nie było tak nie ma , wszystko ladnie pieknie a jak wchodze do gry do GMa nie ma. I co z tym dodawaniem nowym GM , mam tylko 2 mozliwe postacie a co z reszta , co z tym bledem Duplicate entry 3 for key 1? Proszę o szybką pomoc bo jeszcze dzisiaj chce rozgryźc ten problem.

Teraz dodalem nowe konto , wszystko jest jak trzeba , na tym nowym koncie zrobilem GMa, zrestartowalem serwer,nie wyskoczyly zadne błędy a i tak nie działa. Co jest? Help

EDIT: Udalo sie ustawić, bez poradnikow , sleczalem i majstrowalem aż się udało. Kocham te robote, po błedach do celu ;D

Opublikowano

ehh w GM host wpisujesz swoje normalne IP w gm list tez normalne ale pamiętaj ze na końcu trzeba zmienić na IMPRAMENTORY Czy jakos tak ja tak robie i wszystko ładnie chodzi

bdccLsFwED.png

Opublikowano

Nycomed to moze pochwal sie jak to zrobiles bo mnie juz kurw... bierze na to

@Edit: Ok juz sobie poradzilem

71kc2w.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...