Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo głupia prośba...

pawel319x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w najnowszym numerze cd action pojawi się kod na 1000golda, jeśli ktoś nie gra w tą grę, a kupi tego golda, to mam taką prośbę : Na razie zbieram golda na Super Pershinga, mam już około 2k golda (moje cd action i innego użytownika MPC forum), dla tych dla których to jest zbędne, prosił bym na przesyłanie takich kodów na moje PW, wiem, że to głupia prośba, ale chyba takie osoby na tym forum się znajdują, z tego co wiem SP kosztuje 7500? więc jeszcze 6 kodów i spełnią się moje marzenia o czołgu premium. Proszę o brak hejtu, osoby, dla których ten kod jest po prostu zbędny, niech napiszą na PW. Pozdrawiam i dziękuje.

THE CAKE IS A LIE

1441013.1.jpg

Opublikowano

Witam, w najnowszym numerze cd action pojawi się kod na 1000golda, jeśli ktoś nie gra w tą grę, a kupi tego golda, to mam taką prośbę : Na razie zbieram golda na Super Pershinga, mam już około 2k golda (moje cd action i innego użytownika MPC forum), dla tych dla których to jest zbędne, prosił bym na przesyłanie takich kodów na moje PW, wiem, że to głupia prośba, ale chyba takie osoby na tym forum się znajdują, z tego co wiem SP kosztuje 7500? więc jeszcze 6 kodów i spełnią się moje marzenia o czołgu premium. Proszę o brak hejtu, osoby, dla których ten kod jest po prostu zbędny, niech napiszą na PW. Pozdrawiam i dziękuje.

1.Jest to niezgodne z regulaminem forum.

2.Prawdopodobnie kod wpisać można tylko raz.

shoob.png

Opublikowano

Kod z cd action można wpisać tylko raz na konto. Nawet jakbyś miał milion różnych kodów to i tak tylko jeden by Tobie przysługiwał, więc nie ma takiej opcji :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zły dział kolego. Ktoś kto siedzi w tym dziale o World Of Tanks na pewno interesuje się WoT-em i na pewno przyda mu się ten kodzik. ;)

Pozdrawiam!!

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...