Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Palladium klikacz? jak stoicie na pall ?

BOT24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam dzis pytanko jak stoicie na pall uzywacie programy typu klikacze czy cos?

jesli sie nie ruszasz 5-10min jakos to wylogowuje z okna to jak stac?

Opublikowano

Petem jak , trzeba ruszac co chwile zeby z okna gry nie wylogowalo,

pixel bot nie dziala mi po wpisaniu emeila error i nic. uzywam exprore przegladarki.

recznie nuda

Opublikowano

To szybko zmień przeglądarke na firefox'a lub Chrome bo dzisiaj Explorer to najwolniejsza przeglądarka.

Petem włączasz tylko Zbieranie i lata a ty zostawiasz otwartą karte i np. przez ten czas zmienisz formacje itp. albo razem z petem zbierasz

Opublikowano

To szybko zmień przeglądarke na firefox'a lub Chrome bo dzisiaj Explorer to najwolniejsza przeglądarka.

Petem włączasz tylko Zbieranie i lata a ty zostawiasz otwartą karte i np. przez ten czas zmienisz formacje itp. albo razem z petem zbierasz

uzywam Exprorer, poniewaz mam google chrome i firefoxa lecznie dziala tam po jakims czasie odrazu okno gry czyli problem z flash...

PC szkolny :)

a co do punktu bot wspomagacz, cos jest takiego co dziala dzis?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zakupiłem właśnie program dobry i ustawiłem zmienianie kont to po czasie zauważyłem wylogowuje zobaczymy jak ustawie zeby ruszał sie troche statek . ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...