Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skrypt na kostkę RedBot

Prohowkz

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie ma takiego skryptu na redbota..

Jeśli to Cię satysfakcjonuje, tutaj mas gotowca: http://bl

.cba.pl ? Nie sciagajcie z tej strony widac ze raczej to keyloger ;)

Opublikowano

Skrypt jest ale uwierz mi nikt ale to nikt go nie da ci za darmo bo jak ktoś już go ma to ładnie za niego zabulił. i nie da komuś za darmo takich skryptów jest w pin ale są one sprzedawany przez resselerów skryptó takich jak np Blackw Czy coś takiego. Spróbuje ci znaleźć skrypta bo mam gdzieś takiego na kompie na dysku bo używałem na Shadowcores :D puszczałem boty na całę tygodnie i zarabiałem miliardy

xmMfHrm.png
Opublikowano

@up

a wyjaśnisz mi o co w nim chodzi ;3 ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

To jest wyższa liga oj wyższa muśisz wiedzieć jak zrobić że bot np wie która postać napisałą przypuścmy Hight co ma odpisać i ile dać. odrazu mówie jak nie ogarniasz skryptowania w botu nie masz za co się zabierać napisz do kogoś kto bardziej ogarnia ibota albo kup gotowy skrypt pełno tego na necie ale nie pobieraj jakiś niby darmowych bo takcih nie znajdziesz chyba że pobierzesz a ten skrypt pójdzie do banku i całą kase wyśle na inan postać :D

xmMfHrm.png
Opublikowano

chodzi mi tylko o co z nim chodzi.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Postać stoi w depo jako taki hazardzista z kostką. i wybierasz czy chcesz za przeproszeniem ojebywać ludzi czy grać na poważnie jeśli ojebywać to robi nic innego jak kradnie kase z depo a jak grać to spamuje przypuśćmy ,,LOSS H/L 1CC win 80%'' no i podchodzi do cb jakiś typ rzuca ci 1cc mówi H bot automatycznie wie że po napisaniu H musi rzucić kostką następnie przypuśćmy wychodzi liczba 4 czyli H ( jeśli nie wiesz L to od 1-3 a H 4-6 ) Bot to kalkuluje w skrypcie i daje na depo tyle ile koleś wygrał ile było ustawione w bocie u nas (1.8cc dlaczego mniej niż razy 2 ? bo bierzesz se prowizje i zarabiasz właśnie ty na tym o wiele więcej ) kiedyś się tym bawiłem zarabiałem ccki od cholery i sprzedawałem na allegro nieraz były nawet noce gdy jakiś wysoki lvl podszedł i całą kase jaka miał przejebal mój rekord to noc kiedy przyszedł jakiś 450+lvl i zagrał o 2kk wygrał ale oczywiśćie mu dałem (bo to bot był nie ja, ale akurat byłem przy kompie i obserwowałem) zostało mi pare cc (a miałem ustawione że jak przegram wszystko to zapisuje mi bot jego nick ile mu wisze (bomu pisze że oddam i się wylogowywuje)) wtedy on postawił 7kk Byłem w niebie bo postawił na H a wyszło 1 xD.

xmMfHrm.png
Opublikowano

To jest wyższa liga oj wyższa muśisz wiedzieć jak zrobić że bot np wie która postać napisałą przypuścmy Hight co ma odpisać i ile dać. odrazu mówie jak nie ogarniasz skryptowania w botu nie masz za co się zabierać napisz do kogoś kto bardziej ogarnia ibota albo kup gotowy skrypt pełno tego na necie ale nie pobieraj jakiś niby darmowych bo takcih nie znajdziesz chyba że pobierzesz a ten skrypt pójdzie do banku i całą kase wyśle na inan postać :D

Sorka ze tak spamie ale się chciałem spytać czy znalazłeś tego bota, bo by się przydał :D

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Nie bota tylko jak już skrypta tak mam go na laptopie którego jutro będe miał zostawiłem u brata brat mieszka w miescie ( dałem mu na sylwka lapka) ja na wsi ale spokojnie jade rano do szkoły do miasta odbiore od niego Musisz teraz tylko pobrać Ibota do tibi masz go ? kupionego ? Cieszę się że ci pomogłem ;]

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...