Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NarniaMT2

T3RROR°

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1. Grafika serwera należy do mnie.

Po 2. Strona serwera należy do mnie, zrobił ją Welnes gdy jeszcze współpracował z Skyne, także wiesz.

Po 3. Nie zgadzam się na używanie tej grafiki jak i strony.

Po 4. Roventiuss w teamie ? No tak, był jakimś tam GM tylko dlatego, że nie chciało Nam się tłumaczyć innym jak zrobić ox'a.

Po 5. Ściema, Lou ? Next gotowiec który padnie bo to już norma.

Poprosze o dowód rzeczowy 'Twoich' stad rzeczy... W dawnym team byłeś jedynie z racji, ze znałeś sponsora :) Nikt Cię tu nie zapraszał, papa.

1578140.jpeg

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poprosze o dowód rzeczowy 'Twoich' stad rzeczy... W dawnym team byłeś jedynie z racji, ze znałeś sponsora :) Nikt Cię tu nie zapraszał, papa.

Autor strony(Welnes) może to potwierdzić ; >

Opublikowano

Licencja jest na domenę, my ową domenę posiadamy :) Zgadza się, Welnes wraz ze skyne są autorami skryptu+kodu/grafiki, ale Ty chłopie nie jesteś właścicielem, kogo Ty chcesz oszukać? ;o

1578140.jpeg

Opublikowano

Licencja jest na domenę, my ową domenę posiadamy :) Zgadza się, Welnes wraz ze skyne są autorami grafiki, ale Ty chłopie nie jesteś właścicielem, kogo Ty chcesz oszukać? ;o

Już pisałem, że Welnes potwierdzi iż strona należy do mnie i temat będzie zakończony, po co drążysz dalej ten temat ? ; >

Opublikowano

Już pisałem, że Welnes potwierdzi iż strona należy do mnie i temat będzie zakończony, po co drążysz dalej ten temat ? ; >

Twój debilizm mnie przeraża, większego pajaca nie widziałem. ;o

1578140.jpeg

Opublikowano

Ten oldschool by mi się podobał jakby nie to, że zawsze max bony ;/ A co do broni lubiłem jak było kiedyś czyli np. bojowy-syrek-śmiercio ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Ten oldschool by mi się podobał jakby nie to, że zawsze max bony ;/ A co do broni lubiłem jak było kiedyś czyli np. bojowy-syrek-śmiercio ;]

W praktyce te bony się sprawdzają, co do setów - nie chcieliśmy przesadzić. :)

1578140.jpeg

Opublikowano

Nie ma sprawy, piszę tu jeszcze żeby ostrzec - jest zakaz podawania linków do innych for (a w tym for serwerowych) więc uprzejmie proszę o nie podawanie go w temacie :)

ex

Opublikowano

Nie ma sprawy, piszę tu jeszcze żeby ostrzec - jest zakaz podawania linków do innych for (a w tym for serwerowych) więc uprzejmie proszę o nie podawanie go w temacie :)

przepraszam- nie powtorzy sie ^^

1578140.jpeg

Opublikowano

@up

4 razy większy niż na PL, czyli przy rzadkim graniu by był miech. Podkreślam przy rzadkim !

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

@up

4 razy większy niż na PL, czyli przy rzadkim graniu by był miech. Podkreślam przy rzadkim !

Czyli Przy częstym graniu , Tydzień i jest max lv. I wtedy będą nudy, ale zobaczymy co to będzie :)

@ Cięzko o ulepki na eq ??

1377531174-U173186.png

Opublikowano

TYLKO JEDEN KOSTIUM I JEDEN PET ?

TRUTA Z RIPA TYLKO I WYLACZNIE ?

BD CHOCIAZ ZE 2 EVENTY NA TYDZIEN ?

ULEPY NA STALKI . BOJOWE . TRUTY , SZMARAGDY GDZIE DROPIA ?

Opublikowano

Czy mi się wydaje, czy ten team to nie to samo co stara narnia? (jeśli się mylę to admin pw xD)

@Ogólnie wszystko cacy, wejdę zagram. Lubie takie klimaty. Kostiumy będą w is? Będzie można używać bonus switchera? Serio. Nie chce mi sie bonowac eq recznie :C

@@ edit:

Aha. SM'y z tamtej odsłony narnii będą zwracane? :)

footer_logo.png

Opublikowano

Czy mi się wydaje, czy ten team to nie to samo co stara narnia? (jeśli się mylę to admin pw xD)

@Ogólnie wszystko cacy, wejdę zagram. Lubie takie klimaty. Kostiumy będą w is? Będzie można używać bonus switchera? Serio. Nie chce mi sie bonowac eq recznie :C

@@ edit:

Aha. SM'y z tamtej odsłony narnii będą zwracane? :)

Jest to reaktywacja starej narni, ze zmianami.

Team jest nowy, ze starego Team jestem tylko Ja (Byłem GM na starje narnii)

Opublikowano

Drop śmieci usunięty ze szkaty ripa i nieb. szkaty? Możecie dodać truty do dropu z np. ezreala, lub z ich skrzyń.

Nie, Nie, Nie ... Byłoby zbyt łatwo :D

Truta najlepiej tylko z Riperka i Smierci :D

@anty: Jakieś Nagrody dla pierwszej Trójki, która wbije max lv ?

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...