Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] help!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. A więc mam problem ponieważ pomimo tego że w ftp mam ok. 42 pluginów to czyta mi na serwerze (i działa) tylko 39. serwer na fiberhost.pl pytałem się, nie mają limitów pluginów więc w czym problem?

lista pluginów wyświetlanych i działających na serwerze:

LagMeter, Foundbox, legendary messages, ptweaks, world edit, world guard , no cheat plus , skript, permissionsbukkit, epicglass, vault antirelog, auto message, iconomy, plugin fake, multi command, trampoluine, decapition, status sign, clearlag, protocollib, autosaveworld, morehearts, essentials, orebfuscator, citizens, trade, essentialsspawn, ashops, scoreboardstats. lwc ,chairs, essentials chat ,cititrader, simple region market, plotme, multiverse-core, authme, multiverse-portals

a teraz pluginy, które działają na innym hostingu z tymi pluginami powyżej, najnowsze wersje:

imgmap, magiccarpet, treasure chest.

pomocy! jakie pluginy mogą się ze sobą gryźć? czemu na pukawka.pl wszystkie te pluginy poprawie działają razem a tu nie? pls help

Opublikowano

a co do colored sign?

treasure chest- takie skrzynki nieskonczone itp

magiccarpet- a co mi da groupmeneger? mam juz plugin na permissions

imgmap- mówiłem - pluginy dzisiaj ściągane z bukkita, najnowsze jakie mogą być a po za tym to jest chyba jakiś limit 39 pluginów ale nwm gdzie to zmienić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...