Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Angielski] Opisz Swój Pokój

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka...

Mam siostrę na studiach i ma ona ''dziecinne'' zadanie :D

Ma po prostu opisać swój pokój po angielsku ^^

Ja tam z angielskiego jestem bardzo słaby, a ona za leniwa :D

W owym opisie ma być dużo wyrazów typu ''w, obok, na, koło'' itd :D

Wiecie o co chodzi :P

Może być z internetu, ale powtarzam ma się tam znajdować duży tych słów, które wymieniłem powyżej :)

Jak coś to to jest na sobotę ^^

Nagroda - 5 and koment na profilu ^^

1377531174-U173186.png

Opublikowano

może być???

My room is very spacious, it has about 20 square meteres. It is placed in the southern part of my apartment. There are big windows in my room and so it is well lit. There is a two-story bed(nie wiem jak to jest), wardrobe, two armchairs, table, tv, and serveral shelves in my room. There are a lot of flowers standing on those shelves. The entrence to my room is on the north side. There is a desk with comupter standing on the left side of the window. Right next to the entrance there is a bed. The room itself is pained yellow. There is a lot of space at the centre of the room. There is a brown crapet laying. The room/carpet (nie wiem ktory z nich) is very confortable in my opinion, and I'm pretty satisfied with it.

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

do daj choć + pisałem to 30 minut

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

I wanna check my salfe:)I didn,t use anglishe a lot of time:)Please corect me:)

I live in Gdyniaon second floor. Ilive with my familly. My room is small.Walls and ceil are yellow. On the wall hang the painting. On the riht hang two bookcases.Under bookcasses stand one bed.There I sleep and read the books.Near by bed is door. On the rigt from wardobe is a desk.

There I lern and do my homework. I like my room, but i don,t like clean over there:))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...