Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 13w38c Chcecie taki serwer? (premium)

azuspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamierzam kupić serwer 100 slotów i zastanawiam się nad jaką wersją go postawić a może na tego najnowszego snapshota? ;) 13w39b? bardzo fajny snapshot i mógłby to być serwer tylko dla premium aby nie było wiecie tego wbijania na cudze konto.. i zastanawiam się właśnie nad wykupieniem takiego serwera. Dlatego chcecie taki serwer? survival bez pluginów na najnowszym snapshot? ;) Bardzo ciekawe biomy a nie zauważyłem jeszcze takiego serwera z tym snapshotem dlatego postanowiłem taki stworzyć. Dlatego dobry pomysł ? ;) jeżeli tak pisać w komentarzach a odpale serwer jeszcze jutro

Uwaga już jest zapowiedź serwera wystartuje dziś pod najnowszy snapshot 13w39b!

http://www.mpcforum.pl/topic/1056533-zapowiedzplaymine13w39bpremiumpierwszy-taki-serwer/

Opublikowano

Niegłupi pomysł,i pomyśl potem o kontynuowaniu serwa na inne snapshoty,i w końcu na 1.7

Opublikowano

Hmm no pomysł nie głupi.

Zrób taki server typu private,czyli że robisz white-list i robisz na nie zapisy.

Coś typu kwadratowa masakra sezon 1 :)
i ze naprzyklad 20slotow bedzie tylko albo server dla Youtuberow odd 100widzow czy cos ;p

Teraz takie servery są na topie,i jest ich mało!

1RkW7od.png

Opublikowano

Serwera nie opuszczę będę go aktualizował na kolejne snapshoty i możliwe że dodam white-list ;)

Zamiast premium dodam bardziej tego white-list ponieważ ci co nie mają premium a są ogarnięci nie zagrali by sobie :) dlatego dodam jednak white-list start serwera gdy tylko ownserver mi odpisze bo wysłałem sms'a i pisze że zły kod wpisuje a dobry jest..napisałem do helpdesk no i czekam ;) do jutra serwer odpali. :)

Opublikowano

Jutro podam reklamę w publikacjach serwer będzie miał nazwę snapcraft ;) Zrobię też strone serwera i będę tam wrzucał informacje co do serwera np kiedy aktualizacja serwera na najnowszego snapshot'a ;)

Opublikowano

Bardzo chętnie bym zagrał na takim serwerze.

Zamiast premium dodam bardziej tego white-list ponieważ ci co nie mają premium a są ogarnięci nie zagrali by sobie :) dlatego dodam jednak white-list start serwera gdy tylko ownserver mi odpisze bo wysłałem sms'a i pisze że zły kod wpisuje a dobry jest..napisałem do helpdesk no i czekam ;) do jutra serwer odpali. :)

Byłbym jednak ostrożny z otwieraniem go dla no-premium gdyż wtedy każdy nick który będzie na białej liście będzie mógł wbić. Sprowadza się to mniej więcej do tego, że każdy kto będzie wiedział jaki nick jest na białej liście będzie mógł wbić na serwer(do tego na konto kogoś kto się na tą listę dostał).

Opublikowano

@up

to ja polecam zgłoszenia tylko na priv

Dobry pomysł. Pozostaje jeszcze tylko kwestia, że gracze którzy dostali się na białą listę(nawet jeśli zostali później zbanowani) będą już znali (po wejściu na serwer) nicki innych osób i będą mogli wbijać im na konta.

Opublikowano

Przemyślałem i niestety ale jednak premium musi być gdybym tylko znał się na javie tworzeniu pluginów itp itp to bym dodał do tej vanili logowanie i bym ją przerobił no ale niestety ;) a serwer będzie Premium ( niestety :/).No i dziś wystartuje nasz serwer snapcraft na początek 10 slotów :)

Opublikowano

Dziwny pomysł, lepiej poczekać na pełną wersję bez błędów. :-)

Niby lepiej poczekać ale jak chcesz z kimś pograć na Snapshocie a wiadomo że przez Hamachi laguje to pod takim względem serwer fajny! :D

Opublikowano

Zapewne masz 10-12 lat -,- idiotyczny pomysł.

Nie nie mam 12 lat...

Pomysł nie jest idiotyczny ponieważ jest on dla tych co chcieliby zagrać sobie na snapshot z innymi ponieważ wiadomo samemu na snapshocie trochę nudnawo :/

Opublikowano

Dla mnie to jest porazka,op za kase kupi ktos sobie opa ,pozniej gm i ma wszystko

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Wedlug mnie opcja z dawaniem OP bedzie troszkę lipna ze względu na to ,że "OP'y" będą dawać sobie gm i eq.

EDIT:

@offtop

@up pierwszy

Opublikowano

Mogę zakończyć opcje kupna opa ;) ale rekrutacje na max 1 opa ;)

Mogę zrobić aby opów do kupna nie było spoko :)

dam rekru i ktoś bardzo zaufany zostanie opem.

Logi będę sprawdzał codziennie czy op nie rozdaje itemów itp

a kupno opa mogę anulować

To tak podsumowanie :

Nie będzie kupna opa

bez white-list

tylko premium

snapshot najnowszy

Mam już wszystko przygotowane niestety ownserver coś mi nie odpowiada a czekam już 2 dni.. jeżeli nie odpowiedzą do wtroku max zmieniam ten chol**ny hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...