Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

D Max vs Pz4 S. vs Panther M10 + mod

korciok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca się kupić któryś z tych czołgów (są za połowę ceny)? Jeżeli tak to jaki, bo stać mnie tylko na jednego.

Szukam także modyfikacji, która lokalizuje głosy załogi dla danej nacji, czyli np. załoga w KV-1 gawari pa ruski a w niemieckich sprecha po niemiecku.

Opublikowano

Co do tych tanków kup D.Maxa zajebiste działo ale nie ma pancerze . Polecam ci go ale to zależy jakimi rodzajami czołgów lubisz grać . A do tych dziwieków to wejdz w ustawienia i wejdz w dzwięk a potem pisze tam narodowe głosy i wybierasz tam .

Opublikowano

Nie zastanawiając się polecam ci D.Max-a. Jedyna rzecz jaką musisz pamiętać nim grając to to, że istnieje wielka szansa że pójdziesz na strzała od większych dział lub artylerii mniejszych tierów, bo to papier :)

Opublikowano

Camo u wszystkich i Hamowanie Sprzęgłem u kierowcy.

Ja osobiście wolę Pz IV S. Moim zdaniem i zdaniem wielu innych ludzi, jest to najlepszy czołg premium T6

Lepszym wyborem jest Panther/M10

więcej hp i lepsza mobilnosc i takie samo losowanie.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

takie samo losowanie? Od kiedy czołg tier wyżej ma takie samo losowanie?

ps. Pz V/M10 ma chujowe działo, chujowy w chuj jest z niego czołg :D

shoob.png

Opublikowano

takie samo losowanie? Od kiedy czołg tier wyżej ma takie samo losowanie?

ps. Pz V/M10 ma chujowe działo, chujowy w chuj jest z niego czołg :D

Oba czołgi maja losowanie max 8 tier .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Oba czołgi maja losowanie max 8 tier .

A więc max. któryś tier to takie samo losowanie? Mówiąc że mają takie samo losowanie, mówisz, że Pz V/M10 rzuca na tiery w których są bitwy samych VI, nawet IV

shoob.png

Opublikowano

Czy opłaca się kupić któryś z tych czołgów (są za połowę ceny)? Jeżeli tak to jaki, bo stać mnie tylko na jednego.

Szukam także modyfikacji, która lokalizuje głosy załogi dla danej nacji, czyli np. załoga w KV-1 gawari pa ruski a w niemieckich sprecha po niemiecku.

d max

Opublikowano

Losowanie - gorsze

O ile Pz IV S wrzuca co chwila na T6, to jego na 100000000% nie wrzuci na T6. Najwyżej na T7... A na T8 też go widzę (o ile ktoś tym gównem jeździ).

Co ci po większej puli HP? I tak ci zdjemują 1/5 hp na strzała i siak, więc nie widzę większej różnicy.

Mobilność lepsza? Nie powiedziałbym. Może troszkę szybciej się rozpędza, ale Pz IV S zdecydowanie lepiej się kręci.

Do tego Panthera M10 ma chujowe jak na tier działo.

Czołg premium ma szkolić załogę, zarabiać i dawać frajdę. Panthera daje ci taką frajdę, że jak coś odbijesz, to powinieneś dziękować Bogu za ten wspaniały cud. Do tego - ten czołg jest ociążały... 43km/h i słaba zwrotność.

Opublikowano

Jeśli mowa o PzIV S to pochwalam ten czołg. Ponieważ Zajebiste losowanie bardzo często na topie . Dzialko ma bardzo snajperskie . Zarobki jeśli zrobisz około 1,5k DMG to możesz zarobić z 30 albo 35tyś kasy . Z premium niewiem bo nie gram na premce. Polecam go. Dzisiaj go kupiłem bo nie zdążyłem na promocje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...