Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie OVC

SnowTiger™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram sobie dziś spokojnie aż tu nagle wyświetla mi się z boku ekranu coś takiego:

[GM]NXRhea >> off ovc

A nie używam ovc ani nic w ty stylu... <_<

Potem jeszcze coś takiego :

1379784896-U390167.jpg

Czy dostanę bana, to mógł być jakiś hacker/

Mam wysłać ticketa w tej sprawie?

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

NIE.

Napisał, że następnym razem, nie będzie mówił, tylko banował..

nie wiem tylko czy to do ciebie, czy do kogoś w pokoju :D

Opublikowano

To mogły być tylko podejrzenia i ktoś miał się tego wystraszyć i ewentualnie wyjść/zaprzestać. Jednak jeśli nie używasz i nie podał Twojego nicku to pewnie nie było do Ciebie.

Opublikowano

to było pewnie do kogoś innego. GM ma opcję spectate i może być w roomie mimo, że nie gra.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ok. Dzięki za odp.

Jeszcze mam takie pytanko.

Słyszałem że jak się usunie 5 slot to można go potem normalnie kupić za dinary. Na pewno tak jest?

Opublikowano

Na pewno nikt Ci tego nie powie na 100%. Jeśli zostanie Ci najlepiej na kilka godzin to spróbuj. Dawniej tak się dało, później nie i teraz podobno znowu jest taka możliwość.

Opublikowano

JA tam kupiłem 5th slot normalnie bez ceregieli na 1 dni, a preme miałem na 14, więc nie trzeba raczej usuwać.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Usunąłem i nie da się kupić :mellow:

Jeszcze tylko jedne pytanie.

Wiem że bronie ESL to np. M4A1, K1, K2 itd. A czy M4A1 Gold, K1 Gold, AK47 Camo itp. zaliczają się do ESL??

Opublikowano

Admin był na roomie. Dlatego pisze przed jego wiadomością ALL. On nie musi być w którejś z drużyn.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Usunąłem i nie da się kupić :mellow:

Jeszcze tylko jedne pytanie.

Wiem że bronie ESL to np. M4A1, K1, K2 itd. A czy M4A1 Gold, K1 Gold, AK47 Camo itp. zaliczają się do ESL??

Sprawdz ich statystyki w Item Shopie. Jesli sie roznia to wydaje mi sie ze nie bardzo. AK Camo chyba ma zoom i ono na pewno nie zalicza sie do ESL.

@UP

To juz zostalo wczesniej wyjasnione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...