Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za ile sprzedam playstation 3?

Eraken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, a więc tak :
Mam do sprzedania playstation 3 slim 320 gb, data zakupu to chyba 17 lipca 2011 roku w media marktcie z movem w zestawie za około 1400zł. Do konsoli mam oryginalny pad, kabel zasilający, dorzucam kabel HDMI oraz orginalne okablowanie, dochodzi do tego gran turismo 5 z kierownicą z media marktu za 160 zł i pedałami . Na konsoli rzadko grałem bo nie spodobała mi się za bardzo, wolałem pc. Jednakże nagrałem się nieźle na 2 z 10 gier sprzedawanych w zestawie : assasin creed 3 ( 33 lv w multi ) i modern warfare 3 ( 80 lv w multi, maksymalny :) ). Czyli w zestaw : 10 gier (eyepet move edition platyna, Killzone 3 pl version platyna, Uncharted 2 platyna , God of war pl version platyna, Gran turismo pl version platyna, Red dead redemption grane może przez 2 godziny z oryginalną mapką gry, crysis 2, far cry 3 kupione za 200 zł w dniu premiery, Assasin brotherhood edycja specjalna ( 2 dodatkowe postacie w multi i misja której nie pobierałem bo samej gry nie przeszedłem :) ) z niezłym kontem jak pisałem wyżej również platyna opakowanie, call of duty modern warfare 3 wypas konto 80 lv :) ), do tego move używany może z 5 razy do eyepeta + playstation eye. A, i zapomniałem, że też mam gre uncharted 3 drakes deception goty ( opakowanie po czesku ale gra po polsku :P ) czyli razem 11 gierek. W uncharted 30 lv bodajże ;) Czyli gry za około 550 powinny pójść, prawda ;) ? Za kierownice + pedały tylko 70 zł chce. Jak wspominałem dysk 320 gb. Za ile to pójdzie? Bo zależy mi na kupnie motocykla na następny sezon a więc chciałbym trochę kasy :)

21515.jpg

Opublikowano

To zrobię tak : Wystawię konsole z move padem etc za 850, a do tego gry czyli za 1300 kup teraz. Dam licytacje 900zł. Może cene kup teraz dam trochę większą i dodam możliwość negocjacji ceny kup teraz przez telefon ;) Mam nadzieje, że pójdzie za te 1,5k :c

21515.jpg

Opublikowano

To zrobię tak : Wystawię konsole z move padem etc za 850, a do tego gry czyli za 1300 kup teraz. Dam licytacje 900zł. Może cene kup teraz dam trochę większą i dodam możliwość negocjacji ceny kup teraz przez telefon ;) Mam nadzieje, że pójdzie za te 1,5k :c

Nowe takie PS3 możesz za 1000 złotych kupić, więc jak ty chcesz sprzedać używane za 1500? No chyba że z tymi wszystkimi innymi rzeczami co napisałeś w temacie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Chce sprzedać z grami, tą kierownicą, okablowaniem, padem i resztą... Nie samą konsolę...

Za 1500zł wątpie, że sprzedaż z całym zestawem co podałeś.

Opublikowano

teoretycznie 1250-1300zł powinieneś za to dostać ale teoretycznie

licz się z tym, że ktoś może sobie wycenić ten zestaw na 700-800zł bo połowa zawartości może go nie interesować, sprzedawanie zestawu a sprzedawanie osobno to co innego..

819531478353821175209.gif

Opublikowano

No to wystaw go za nawet 2000 zł bo przecież masz taki pro zestaw. Sprzedaj osobno konsole, osobno gry i tą kierownicę. Bo za taką cenę to nikt nie kupi.

To ile za to ? 1400 moze? ;x

@EDIT
http://allegro.pl/sony-playstation-3-slim-320-gb-3-gry-i3556976566.html I to taki ch*jowy zestaw za taką kasę... A mój ma za 1000 iść? bitch, please!

Jest wujowy dlatego za takie pieniądze nikt go nie kupi.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...