Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare Pytań dotyczące PL'a

TheDivX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

Mam do was pare pytan , a wiec :

-Wytłumaczył by mi ktos jak odpalic metin2moda na PL? tzn. spatchowac itp. jak to sie robi krok po kroku bo mobberhacka chcialbym sprawdzic :)

-Oplaca sie w Imha z 2x Dropem , dropic? i na jakim lv.? mam Miecz na 1lv. + 9 / Bojowa + 9 / Srebna bransa full przetop

-Gdzie mozna zarobic? glowny har 20lv. eq : srebna bransa + 9 full przetop / miecz 1 lv. + 9 / bojowa + 9 chce zarobic na medalach zabardzo sie nie oplaca :P

Z Góry dzieki Limit lajkow za pomoc

Opublikowano

Zarobić możesz na bestach w M2. Dropią z nich FMSy, jelonki.

W imha opłaca się dropić na 9lv FMSy z nieb wilków, i na 18lv RIBy z niedźwiadków.

Opublikowano

Ściągasz grę Metin2, patchujesz, pobierasz KamerMod'a, instalujesz go do głównego folderu gry i uruchamiasz.

W Imha drobisz na 9-13 poziomie, oddając expa na gildie. Opłaca się - dropią tam FMS'y, RIB'y, Jesionki i Koziki, które są bardzo wartościowe.

Na 20 lvl możesz zarobić np. w Lochu Małp.

Opublikowano

Patcha masz na początku gry,automatycznie ci się gra patchuje.Oczywiście zależy od komputera i internetu,mi np.troche to zajmowało.Gameforge Live powstało dla blokowania botów itd. ale wg mnie bez skutku.

Opublikowano

Patchujesz po prostu folder z grą, a dopiero potem wgrywasz Metin2Mod i wtedy odpalasz przez laucher moda, a nie patchera Metin2.pl ;-)

qsz7Vuv.png

Start już 22 września o godzinie 18:00!

Opublikowano

spatchować = zaktualizować.

Gdy to zrobisz do czystego metin'a wgrywasz kamermoda.

Pamiętaj by mieć dwa foldery :

• Jeden czysty z clientem metin2
  • Drugi pod moda.
Opublikowano

@UP Ale teraz jest ten gameforge Live , wiec prosze cie o wytlumaczenie mi slowa ''spatchowac'' :) z gory dziena.

Po prostu włącz gre, czekaj aż się wszystko załaduje, włącz ją - teraz wiesz, że wszystko działa.

Teraz zainstaluj moda do folderu z metinem.Uruchom ikonke moda jako administrator.

To tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...