Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] dbzf problem

Radek-dekaron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem,

Polega on na tym, ze nie wiem jak przerobic klienta dbzf pod tibie, zeby bota zrobic.

Mialem wczesniej temat o dbc, lecz y dbc byly pliki potrzebne do przerobienia.

Prosze o napisanie jak przerobic klienta.

Z gory thx

Wersja 8.54.

Opublikowano

Pobierasz zwykłą tibie, rozpakowujesz grafikę z DBZF(polecam Unpacker), pobierasz program do zmiany ikony(jest ich trochę). Zmieniasz u góry nazwę z Tibia na DBzF(to się chyba hexem robiło nie pamiętam). Oczywiście jeszcze ip changer potrzebny. No i możesz odpalić bota.

Opublikowano

Pobierasz zwykłą tibie, rozpakowujesz grafikę z DBZF(polecam Unpacker), pobierasz program do zmiany ikony(jest ich trochę). Zmieniasz u góry nazwę z Tibia na DBzF(to się chyba hexem robiło nie pamiętam). Oczywiście jeszcze ip changer potrzebny. No i możesz odpalić bota.

Nie prawda, DBzF ma o wiele lepsze zabezpieczenia poniewaz trzeba w hexach zmienic nazwy Tibia.spr i Tibia.pic. Nie mozna uzywac ip changera tylko tez w hexach zamienic na ip DBzF.

Opublikowano

Widze że znacie sie na hakerstwie..Wystarczy pobrać progam i elf bota pod 8,54 sam tam bociłem przed restarem i po. Program nazywa sie : Process Hacker 2 i wystarczy też pobrać zwyczajny elf bot pod 8,54 bez żadnych innych gówien.A o skrypty pisać tu : http://www.mpcforum.pl/topic/832976-zamowieniaskrypty-na-zyczenie-elfbottibia-mod/

Pozdrawiam,

We are legion, We do not forgive, We do not forget,Expect us!

6gboAN8.png?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...