Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gry polecacie na ps2 ?

9695965

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

God of war I i II grałem , Mortal Kombat Armageddon mam , sly coopers Patrzyłem wlasnie film i Jutro jade kupic :) , prosze o wiencej pomysłów

[ogien] 9695965 [/ogien]

Opublikowano

Obowiązkowo Black, jedyny słuszny FPS jaki wyszedł na PS2, gra wygląda naprawdę rewelacyjnie!

Z bijatyk to polecam: Fight Night 2004 - lepszego boksu nie znajdziesz na PS2, cała seria K-1 - olej wszystko inne, moim zdaniem po Tekkenie to nie ma nic lepszego na PS2

Z samochodówek to ja zawsze stawiam przede wszystkim na fun więc polecam Ci całą serię Burnout jeśli tylko lubisz wyścigi arcade, jeśli symulatory to wiadomo Gran Turismo albo F1 2006 :)

Jak lubisz gierki związane ze sportem to Fifa Street 2 + znajomi i masz gwarantowaną zabawę, ja z kumplami dobrze bawiłem się też przy NBA od 2kSports

GTA pewnie zaliczyłeś? może Bully albo Red Dead Revolver obie produkcje są od producentów GTA więc jeśli lubisz GTA to polubisz też tamte gry.

Shadow of the Colossus - dla wielu osób najlepsza gra na PS2

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...