Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nietypowa zapowiedź nowego champa

wiktor2767

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie miałem temat robić. Siostra Vi to prawdopodobnie po zapowiedzi ktoś trollowaty, arogancki. Kobieta. :)

Nowy champion to coś z Vi, siostra chyba.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Tak, to siostra Vi.

Po za tym poczekajcie aż Wam się strona załaduje :>

Btw. nie wiem dlaczego, ale mam otwartą tamtą stronę mam wrażenie, że to jakiś neo(kid)

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

To pewnie ta typiara z pool party splash art

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Na dole pisze

"Wuz here"

Czyli nowa postać można nazywać się "Wuz". :D

WUZ HERE ?

Tam raczej pisze "Was Here" - "Była Tutaj", "Był tutaj"

Wiadomo, że ta bohaterka będzie nazywała się na literę "C" i to, że jest kimś w rodzaju "niegrzecznej dziewczynki" :D

Diss_Stream.png

Opublikowano

Jestem bardzo ciekaw tej postaci, żeby tylko nie była niewypałem, jak Lucian. Coś pokroju dobrego offtanka.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
Lore

Vi sTaNdS fOr STUPID. RuNnInG aLL oVeR ToWn WiTh SiLLy HaT LaDy,VI CoUlDnT sOlVe a CrImE iF A CrImiNaL sNuCk Up BeHiNd HeR aNd ShOt HeR iN tHe HeAd - I MeAn TuRnEd HeRsElF iN - WaIT- WhaT wAs I sAyInG? oH YeAh, VI DoEsEnT GeT It: RuLeS aRe MeAnT To Be BrOkEn, LiKe BuIlDiNgS, Or PeOpLe!!! IlL Be bAcK sOoN EnOuGh. No OnE DIE sCrEaMiNg WiThOuT ME!!!!

co

to jest na dole

lvlate_eune_10_6_nozg.png

Opublikowano

WUZ HERE ?

Wiadomo, że ta bohaterka będzie nazywała się na literę "C" i to, że jest kimś w rodzaju "niegrzecznej dziewczynki" :D

Na "C" ? Możesz podać skąd te info? wpatruje sie w ta stronke i nie ma nic na "c"

Riot coraz ciekawsze pomysły... btw postać ta może mieć lekką uraze do vi, przez co WIEŁCEJ TAŁNTUF.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Uraza do Vi, co może bardziej pasować od siostry która kpi z swojej siostry, Vi? :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Zapowiada się ciekawy champion, prawdopodobnie riot szykuje już mega dawkę specjalnych tauntów w stronę nowej postaci grając Vi ;)

Oby była to postać odp. na dobrego mida, brakuje mi tego od kilkunastu miesięcy.

Opublikowano

WUZ HERE ?

Wystarczy też wejść na Polska strone :)

http://gameinfo.eune.leagueoflegends.com/pl/game-info/champions/vi/?ref=pl_eune_lols_vdp

Lecz race tutaj masz, co to tłumaczenia :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Radziłbym poczytać historię Caitlyn: "Pewnego dnia Demacia poprosiła ją o wytropienie kryminalisty, który odpowiadał za serię włamań do domów bogaczy. Bandyta, zostawiający na scenie zbrodni kartę ze zdobioną literą ''C'', stał się nemezis Caitlyn. Pani szeryf szuka go do dziś po całym Valoran. Dołączyła do League, by pracować nad swymi umiejętnościami i zyskać wpływy, które pozwolą jej znaleźć jedynego złoczyńcę, który jej umknął." ;)

Już tego nie ma, jakby ktoś tego nie widział wcześniej:

http://i.imgur.com/5c71VRS.jpg

<źródło:H2W>

Opublikowano

Wielka łapa, żaltower , tarcza porażkowa, uciekająca pięść , miłosne klepnięcia, niewystarczająca siła, naduzycie władzy XDDDDDDD

Zayebiste to polskie tłumaczenie ^^

"Vi jest „gupia”—biega po całym mieście razem z Kapelusznicą. Vi nie rozwiązałaby sprawy, nawet gdyby przestępca podkradł się do niej i strzelił w tył głowy – znaczy, przyznał się. Znaczy, chwila. O czym ja mówiłam? A, tak. Vi tego nie rozumie: zasady są po to, żeby je łamać. Tak jak drzewa albo kończyny! Niedługo wrócę. Zaczekajcie z zabijaniem!"

Opublikowano

Tak, Xi jeżeli tyle źródeł twierdzi ze to postać na litere "C" ....

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Ci?

Ciiiiiiiiii, może nie skumają.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...