Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam Jaki Priv Server Silkroad Ma Najwieksze Raty?

luzero96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On chciał takie na których można sie rejestrować wiec po co piszesz jak reg off jest narazie?

swsro i sjsro jest on. A nie ma prywatnego serwera z reje otwartą non stop

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Kiedyś grałem na niemieckim privie była to niestety close beta, raty (chyba) chwilowo były x50

W niektórych miejscach nie było w ogóle mobów,

Podobno serwer otworzyli, rejestracja tylko dla niemieckich IP, więc trzeba by się bawić z proxy...

Odświeżę jeszcze znajomości i popytam, bo chyba koledzy jeszcze niedawno tam grali.

Opublikowano

Może mu chodzi o ESRO? Ale to już dawno nie działa. ^^ I nie wierzę w to co napisał. Jak poda linki to uwierzę. ^^

@topic SWSRO ma bodajże x40 a nieraz piszą że x30. Nie wiem ile w tym prawdy. ;p

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

swsro 1 -x30

swsro 2-x40[bo pay2play:D]

ESRO ?

to nawet nie ruszylo wiec nikt tam nie gral...co jedynie GMy i to nie padlo tylko jest inna strona i dalej projektuja euro daty itp

a JKDM moze chodzilo o MHTC ?:D ale to chyba server chinski byl

a jak nie to lyzerk czy cos takiego bo byl server taki niemiecki z europa

Opublikowano

MHTC to pierwszy priv, sprzedał pliki oceanowi (ecsro) i od tego się zaczęło. Po za tym tam raty były x 10.

Jednak przykro mi, tak jak mówiłem to była close beta, dali raty chwilowo x50 na sprawdzenie bugów. Gdy serwer ruszył zmniejszyli je do x1. W weekendy ponoć było x2.

Było mało graczy serwer padł i słuch po nim zaginął.

Potem wkleję rozmowę z gg i jak kolega znajdzie to screeny.

Gdybyś się trochę wcześniej zainteresował, sporo wcześniej. to byś przetestował bulid na ecsro (test). No nic, przykro mi.

Zapomniałem dodać serwer nazywał się: Sunrise SRO

Opublikowano

Miałem konto na TestServerze, nie wykorzystałem go zbyt bardzo bo dodałem skill z rzutami Devil Cut Blade. Wówczas był bug z tym skillem i przy każdym logowaniu dostawałem crasha. Wczoraj testowałem SwSRO ale moba zabijałem chyba z minutę.

,,In our eyes the era of private Silkroad servers has come to an end. Therefore is ECSRO not going to come back."

polska.gifPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

to nie mogles zrobic nowej postaci ?

jak zrobiles postac na poczatku servera to potem po 2 dniach dania 100 lv bylo masa nowych acc i dodali jeszcze raz kazdemu 100 lv itp...

potem reg off...

to ze zrobiles postac i nie pomyslales sie mysli robi sie 3 postacie i jedzie :D

tak jak ja ;pp

Bywalec
Opublikowano

nie wiecei to nie piszcie o sw2 raty tam są x30 od 90lvla x60 na 100lv są x30 i na 101+ są x60 nie wiem jak jest na sw1

• 2 lata później...
Opublikowano

O ja....

Koleś - Napisano 28 styczeń 2010, ciekawe co powiedzą mody.. :D

ej gra ktos na atomixie jak tak duzo osob

I jak tu zrozumieć Polaka?-.-

Opublikowano

ale nam się górnik trafił ... -.-

/zamykam

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...