Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MECZ][16]Experienced Cartoons vs OMG REPORT I RESZTA

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem to jeden zawodnik mógł grać w jednym teamie, no ale przecież ja jestem tylko members. Lifusiek gral już w teamie randomowym, nie pamiętam literki, przeciwko drużynie c. No i teraz gra w tym teamie czyli drugim. No ale przecież regulamin turnieju napisany przez moderatorow nie dotyczy moderatorow. Zapewne w odpowiedzi uslysze "no ale on grał tylko w rezerwie". Kogo to obchodzi? Regulamin to regulamin i albo dotyczy wszystkich albo nikogo. To równie dobrze jakby gambit na mecz z fnatic wziął 5 graczy korea allstar, tylko po to żeby mieć przewagę i wygrać grę. I tak nic nie zdzialam bo macie mnie w dupie. Proszę tylko zastanowcie sie po co organizowaliscie ten turniej. Po to żeby przyciągać użytkowników, dac im zabawę oraz rozruszac dział, czy może po to żeby poprzez oszustwa wygrać nic nie znaczący turniej? Proponuje abyście nie organizowali już turniejów jeżeli nie wiecie po co mają one być.

Tak czy siak gratuluję w pełni po trupach zasluzonego finału 0.0

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Z tego co wiem to jeden zawodnik mógł grać w jednym teamie, no ale przecież ja jestem tylko members. Lifusiek gral już w teamie randomowym, nie pamiętam literki, przeciwko drużynie c. No i teraz gra w tym teamie czyli drugim. No ale przecież regulamin turnieju napisany przez moderatorow nie dotyczy moderatorow. Zapewne w odpowiedzi uslysze "no ale on grał tylko w rezerwie". Kogo to obchodzi? Regulamin to regulamin i albo dotyczy wszystkich albo nikogo. To równie dobrze jakby gambit na mecz z fnatic wziął 5 graczy korea allstar, tylko po to żeby mieć przewagę i wygrać grę. I tak nic nie zdzialam bo macie mnie w dupie. Proszę tylko zastanowcie sie po co organizowaliscie ten turniej. Po to żeby przyciągać użytkowników, dac im zabawę oraz rozruszac dział, czy może po to żeby poprzez oszustwa wygrać nic nie znaczący turniej? Proponuje abyście nie organizowali już turniejów jeżeli nie wiecie po co mają one być.

Tak czy siak gratuluję w pełni po trupach zasluzonego finału 0.0

Rozumiem twoje zazalenia, jednakze robimy tak by kazdy mecz sie odbyl, a nie na zasadzie walkowera. Druga sprawa jest taka ze nie moze byc rezerwowy lepszy od stalego gracza pow. 3dywizji, wiec nie ma tak ze ktos ma poprostu lepszy team, tylko robimy tak by team byl taki sam przed zmiana gracza jak i po zmianie. Glupota jest tez porownywac turniej lola na forum, a turniej organizowany przez RIOT.

sstwc.jpg

Opublikowano

To zwykła zabawa, ale jak widać dla was powoli staję się to priorytetem życia.. calm down.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Większą głupotą jest organizowanie turnieju dla użytkowników, a biorą w nim udział organizatorzy. nvm

Ja postanowilem że moderatorzy nie mają prawa grać, ale reszta teamu chciała brać udział.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Rozumiem twoje zazalenia, jednakze robimy tak by kazdy mecz sie odbyl, a nie na zasadzie walkowera. Druga sprawa jest taka ze nie moze byc rezerwowy lepszy od stalego gracza pow. 3dywizji, wiec nie ma tak ze ktos ma poprostu lepszy team, tylko robimy tak by team byl taki sam przed zmiana gracza jak i po zmianie. Glupota jest tez porownywac turniej lola na forum, a turniej organizowany przez RIOT.

Ale lepiej już jest chyba złamać regulamin dotyczący rezerwowego... no jak niema łapiącego się w regulaminie to można troche naciągnąć, a nie łamać ostro regulamin że nie można grać w 2 teamach...

Ale cuż... my jesteśmy tylko zwykłymi użytkownikami -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...