Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent dla dziewczyny?

Lazardowsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te misie są bardzo słabej jakości... Lepiej powiedz 3 podstawowe rzeczy:

1. Ile macie lat

2. Ile jesteście razem

3. Jaki budżet

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

po co miś? nie lepiej jakaś romantyczna kolacja lub coś oryginalnego? mimo tego, że nawet jesteś niepełnoletni.. ; )

Opublikowano

Po 18 lat, mieszkamy trochę od siebie... A razem jesteśmy od kilku miesięcy.

Ona sama chciała duużego Misia :D A na kolację prócz tego zawsze można pójść :)

Czyli polecacie coś lepszej jakości a mniejszego? - Raczej do 200zł nie chciałbym wydać pół tysiąca na misia :D

99994253930592351282.jpeg

Opublikowano

A dokładnie ile jesteście? Bo nie wiem czy polecić Ci szukanie biżuterii czy nie ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ja był proponował bransoletki z wygrawerowanymi imionami ;) + zapewnij jej niezapomniany wieczór :D. Jeżeli macie już te 18 lat

Ja swojej dziewczynie mam zamiar takie coś kupić, ale to dopiero za ponad 4msc :). A co do misia to dostała takiego 45cm co nad morzem jej kupiłem :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Powiem tak, biżuteria to jest kwestia gustu ;). Najlepiej zapytaj jej przyjaciółkę, oczywiście jeżeli masz zaufaną. O ile masz taką ^^. Jeżeli nie to musisz znaleźć inny sposób ;). Kobiety są trudne i to jest problem, mimo że jeżeli Cie kocha to na pewno się jej spodoba, ale teraz jest pytanie jak bardzo

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Moim zdaniem dawanie prezentów to troche tak bez sensu jest;)

Dziewczyna powinna się ucieszyć z tego, że jest szczęśliwa a nie z tego, że dostała kawałek materiału.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Obrączki to jakbyś się oświadczał? Naszyjnik albo bransoletka, ew. miś jeżeli go bardzo chcę, no moja się bardzo ucieszyła na misia ;). Tego jest ogrom na allegro lecz jak poświęcisz z 2h to znajdziesz coś konkretnego w dobrej cenie

1390144171-U592769.png

Opublikowano

ten misiek 120 cm jest pro :)

postawi go sobie przy łóżku

będzie sobie przy nim waliła konia lub coś

i zawsze będzie pamiętała że on jest od Cb :D

41196912334212939960.png

Opublikowano

Misia to możesz kupić 16 letniej dziewczynie , a nie 18 - według mnie.

Chcesz ja zaskoczyć? Ja swojej 20 letniej dziewczynie na urodziny dałem taki zestaw:

-Kolczyki (srebrne do 35zł)

-26 czerwonych róż małych (koszt koło 30 zł) dlaczego 26? bo 26 dnia miesiąca ma urodziny .

-List romantyczny (koszt 50 gr - koperta bo kartke i długopis chyba masz.

Efekt 100% zadowolenia ;)

Opublikowano

Miś jest dobry. Tylko ten co podałeś odrobinę za duży :> .
Polecam Ci kupić takiego średniego z napisalem i love bądź serduchem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...