Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1.7.2 ● Survival + Gildie ● Autorskie Skrypty/Pluginy ● No-Premium ● Spleef Arena <<

nik5PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

refesh.gif

- Jak w każdą sobotę miesiąca został zorganizowany event o grę tym razem rozdaliśmy giftcoda do minecrafta :)

Opublikowano

Widać że spawn jest niedopracowany. 10 stacków mięsa wypada ze świń na spawnie w minutę. Ocena 2/10. ps.Serwer DLA $KASY$

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widać że spawn jest niedopracowany. 10 stacków mięsa wypada ze świń na spawnie w minutę. Ocena 2/10. ps.Serwer DLA $KASY$

Serwer DLA $KASY$. Spawn ch***y robiony w 10 minut. 2/10.

2 Administratorów serwera...

Hehe,,,

Wyraziłem swoją opinie pod waszą prezentacją serwera a ta wasza opinia jest podobna do mojej

napisałem pod waszą prezentacją że spawn ściągnięty (to jest prawda)

a tu mi napisaliście że nasz spawn jest "ch***y"

został on wykonany rzeczywiście prosto ale ładnie i można szybko sie zorientowac gdzie co jest..

spawn świn został przystosowany pod większą ilość osób dlatego opinia dexD jest wyssana z palca ( dexD -49 polubień masz - BEKA :D)

jeżeli chodzi o kase to ponad 65% wydajemy na: nagrody, utrzymanie serwera, serwer www, domena.

jeszcze chciałem się odniesc do waszego serwera:

● Spawn ściągniety

● Nawet najprostsze pluginy nie zostały spolszczone

● Paczka została również pobrana.

●●●●● Serwer już wam upadł i powstała aktualnie kolejna edycja tym razem jail.. śmieszne..

30 min pracy :)

nie więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...