Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobki pod względem ilości czołgów

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więcej zarobie łącznie 3 czołgami Vi tieru: Pz. IV Schmaltrum, SU 100Y , Dicker Max , niż jednym VIII tierem czołgiem Lowe ?
Bez konta premium, średni dmg na bitwę to ok. 1500 dla tierow VI, na Lowe dmg to ok. 2000.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Chodzi Ci o 3 bitwy na tych czolgach czy 1 na lowe? Jeśli tak to lepsze 3 bitwy na 6

Opublikowano

Wiecej kredytow wyniose łącznie z 3 bitew (każdym czołgiem po 1 bitwie) dicker max, pz iv schmalt. i su 100y czy więcej wyniose z 1 jedynej bitwy Lowem?

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Po pierwsze - Löwe jest wygodniejszy w jeździe, po drugie - nie porównuj tego ile zarobisz na 3 bitwach T6 do tego co zarobisz do jednej na T8. Jak chcesz zarabiać, to Löwe jest lepszym wyborem. PT T6 są bardziej takimi ciekawostkami/zabawkami.

Opublikowano

Więcej zarobie łącznie 3 czołgami Vi tieru: Pz. IV Schmaltrum, SU 100Y , Dicker Max , niż jednym VIII tierem czołgiem Lowe ?

Bez konta premium, średni dmg na bitwę to ok. 1500 dla tierow VI, na Lowe dmg to ok. 2000.

pz.4s = 25-70k su 100y = 50-80 d max = 70-120 ( tyle sie d maxem zarabia . niestety jest to bardzo dobry czołg )

Razem zarobisz około 120k bez premki . Z premka 180-240

Po pierwsze - Löwe jest wygodniejszy w jeździe, po drugie - nie porównuj tego ile zarobisz na 3 bitwach T6 do tego co zarobisz do jednej na T8. Jak chcesz zarabiać, to Löwe jest lepszym wyborem. PT T6 są bardziej takimi ciekawostkami/zabawkami.

Lówa nie polecam . Ma go kumpel i mówi że po 300bitwach odechciało mu się nim grać ( aktualnie ma na nim z 1200) Mi sie is-6 bardzo dobrze gra tak samo fmc 50t

Opublikowano

pz.4s = 25-70k su 100y = 50-80 d max = 70-120 ( tyle sie d maxem zarabia . niestety jest to bardzo dobry czołg )

Lówa nie polecam . Ma go kumpel i mówi że po 300bitwach odechciało mu się nim grać ( aktualnie ma na nim z 1200) Mi sie is-6 bardzo dobrze gra tak samo fmc 50t

Nie wiem co bierzesz, ale 180k to ty na bitwach z 2,5k dmg zarobisz 3 na T6.

Dicker Max niby ile zarabia? Napisałeś tutaj, że Dicker zarabia więcej od T8 PT, SU-100Y więcej od T7.

Ty się nie wypowiadaj na takie tematy lepiej.

Ale jeżeli chcesz opinię o Löwe, to radzę się pytać ludzi, którzy go mają.

Ja mam osobiście Pz IV S tylko z tych czołgów które podałeś - fajny czołg, zarabia lepiej, niż inne T6 niepremium, no ale nie korzystam z niego do zarabiania, tylko głównie do załogi. Chcesz zarobić, to już bardziej polecam PT T8, a wszczególności 8.8cm Pak 43 JagTiger. Najlepiej zarabia ze wszystkich PT, a nie nudzi się szybko (po 200 bitwach dalej lubię nim tak samo grać, jak po 50 bitwach [wtedy w miarę ogarnąłem grę nim])

Opublikowano

To niech się Löwkiem nauczy grać, jak mu się nudzi. W niektórych momentach gry można nawet się pośmiać.

@topic

Löwek jest lepszy od 3 T6

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...