Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Z których pakietów Karty ?

l0nl3y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóz mam pytanie z których pakietów można dostać następuące stworki :) waluta obojętna ( ważne by się opacało )

- Pustoszyciel ( nie jestem pewnien nazwy stwór dla inferno z wartością ataku 6)

- Wojownik Pao ? (3 ataku i znika w następnej turze )

- Mroczny assasyn ( 4 ataku )

Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam !

PS dodatkowe pytanko: mozna jakos sprawdzic ile mam jeszcze pakietow na 100% doś i 50% złota ? bo uzylem kilka i nadal moge wiec nie wiem ( wpisywalem wszystkie kody jakie byly mozliwe )

Opublikowano

zwykły pakiet posiłków tak ?:) i jezeli kupie tą paczke za 3k "diamentów" co daje ponad 350kart to tam beda na 100% ?:)

oraz ponawiam pytanko jak sprawdzić ile mi jeszcze zostało tych doladowan

Opublikowano

Nigdy nie ma 100% szansy na trafienie karty. Jeśli chodzi o opłacalność - polecam poszukać info o różnicach, wadach i zaletach między kupowaniem dużych pakietów a tego małego za 2k golda. Statystycznie ten mały, dwukartowy jest bardziej opłacalny, bo zwiększa szanse na wylosowanie kart, mimo że nic nie jest w nim gwarantowane. Jednak zestaw posiłków/duży zestaw posiłków jest jak najbardziej ok.

Musisz pamiętać, że to kolekcjonerska karcianka, nie jest tak, że dostajesz to co chcesz. Swoją drogą, świetną opcją były by aukcje z kartami...

Doładowania sprawdzisz wchodząc w ustawienia talii. Na przycisku w prawym, dolnym rogu jest wyświetlona ilość możliwych wezwań posiłków.

userbar592192xd7.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...