Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]ND- co kupić?

Justynk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głównie chodzi o to że postanowiłam wrócić do gry nostale.. posiadam tutaj wojo 65 lvl . Może opisze swoje eq karty itd a pod koniec pytanka.

zabójca u5+5

zbrojka 62 u4+5

64 u4+5 kusza

małpi kapelusz

maska x.

- Resy na światło 90%

- woda 79%

- ogień 90%

- mrok 76%

. Tak więc tyle jeżeli chodzi o eq. Nie zamierzałam wcześniej kupować lepszego eq , bo poco na ten level? dywanik też posiadam.

To teraz sp.

- War 41+3 20/10/7/20 -- jest sens dalej go ulepszać , grać nim ? czy staty zwalone ?

- Blade. W zasadzie to 12 job.

- Crus. 34+0 10/0/26/0 -- tu chyba okej

- Ber 37 job +5 30/0/15/6 -- też nie wiem czy okej staty bo dawno nie grałam.

Posiadam Centka tylko że on ma 80 lvl ;/ . W tym największy problem.

1. Poproszę o rady jak dalej prowadzić postać.

2. Będę posiadaczką 520 ND , co najlepiej kupić potem sprzedać i zostawić aby najefektywniej mi się grało ?

3. Czy warto z nosmallu kupować ten "specjalny" coś tam dla peta który usuwa mu lvl ? Czy lepiej poczekać i wbić te levele aby móc z petem się prowadzić ;dd.

4. W zasadzie to myślałam aby kupić 12 tych skrzynek boskich wróżek i otworzyć ... Może wypadnie coś ciekawego to zostawie/sellne ale nie jestem pewna. Proszę o ewentualne rady . Pluuuuusuje

PS GRAM NA s3

Pozdrówka :3

Opublikowano

Głównie chodzi o to że postanowiłam wrócić do gry nostale.. posiadam tutaj wojo 65 lvl . Może opisze swoje eq karty itd a pod koniec pytanka.

zabójca u5+5

zbrojka 62 u4+5

64 u4+5 kusza

małpi kapelusz

maska x.

- Resy na światło 90%

- woda 79%

- ogień 90%

- mrok 76%

. Tak więc tyle jeżeli chodzi o eq. Nie zamierzałam wcześniej kupować lepszego eq , bo poco na ten level? dywanik też posiadam.

To teraz sp.

- War 41+3 20/10/7/20 -- jest sens dalej go ulepszać , grać nim ? czy staty zwalone ? War to sp do rajdów, expa, itp. Tak, warto go ulepszać.

- Blade. W zasadzie to 12 job.

- Crus. 34+0 10/0/26/0 -- tu chyba okej

- Ber 37 job +5 30/0/15/6 -- też nie wiem czy okej staty bo dawno nie grałam.

Posiadam Centka tylko że on ma 80 lvl ;/ . W tym największy problem.

1. Poproszę o rady jak dalej prowadzić postać. Wbijaj poziomy, exp crussa i wara. Postaraj się zdobyć gladiatora oraz mnicha. Zarabiaj na lepsze eq i ulepszanie sp (np. resseluj).

2. Będę posiadaczką 520 ND , co najlepiej kupić potem sprzedać i zostawić aby najefektywniej mi się grało ? Wydaje mi się, że pudła sp/ ancki.

3. Czy warto z nosmallu kupować ten "specjalny" coś tam dla peta który usuwa mu lvl ? Czy lepiej poczekać i wbić te levele aby móc z petem się prowadzić ;dd. Lepiej uzbierać w grze na karmy, niż kupować w nosmallu (chyba, że masz bardzo dużo golda).

4. W zasadzie to myślałam aby kupić 12 tych skrzynek boskich wróżek i otworzyć ... Może wypadnie coś ciekawego to zostawie/sellne ale nie jestem pewna. Proszę o ewentualne rady .

Nie lepiej mieć pewny zarobek z np. pudeł SP?

Pluuuuusuje

PS GRAM NA s3

Pozdrówka :3

Opublikowano

Może ktoś jeszcze napisać ewentualnie pod co robić dane sp dla woja ? I jak rozdawać pkt

@edit. lubie troszke adrenalinki.. może akurat kilka boskich wr się wylosuje :P no nwm

Opublikowano

Z systemem skrzynek to z 30 nic nie dostaniesz... Warek pod tanka czyli 2:1 hp/def. Blade to chyba pvp ale nie grałem nim długo. Cruss LoD, ja dawałem full ele. Berek szopki, gołębie, yaki. Trochę w atak i ele. Glad dla mnie ścierwo. Mnich exp. :)

Dzięki że mi to napisałeś wezme to pod uwage z tymi skrzynkami ... A potem pod pustynie ? jaką sp tam bić ? Blade zrobie pod pvp a co z pustynia

Opublikowano

Crus'em jak masz

no okej crusem ale on ma przeciętny dmg to raz a dwa to czy dam rade tam gdzie dropi srebrne monety z buildem pod lod ?

@edit. oczywiście w przyszłości bo mam wk 80 lvl i ledwo ledwo .

Wypowie się ktoś jeszcze z cytatem do pierwszego mojego postu ?

@edit2 warto jeszcze grać w nostale ?

Opublikowano

1. Kup sobie kryształke, Loopustera i kusze Balenty.

2. Za ND to głośniki lub perfumy.

3. Nie, nie warto.

4. Nie kupuj, bo są małe szanse na drop.

To są odpowiedzi do pierwszego posta.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...