Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trade Hack Diosesmx

UZieLL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.speedyshare.com/files/20521586/Trade_Store_Hack_2.0.exe

Nie dam skana bo nie mam go na kompie.Znalazłem go na speedshare.

Działa to na privach albo na jakiś innych metinach? :mellow:

Opublikowano

Na PL'u niestety (a moze i dobrze ) nie dzialaja zadne tradehacki - i zapamietac to raz na zawsze zeby sie niezdrowo nie podniecac.Istnieje taka mozliwosc na zle zabezpieczonych priv serverach.Szkoda pustej gadki w tym temacie - lepiej zajac sie botami i mh ktore istnieja faktycznie,rozwijaja sie i powstaja nowe.POZDRO

Opublikowano

Na PL'u działa TH wiem bo mojemu bratu zakosili 2 miesiące temu parte +7 :/

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

up wiesz co mojego wujka kolegi kolegi mojego kolegi tez okradli xD

Wzruszyła mnie twoja historia? wiem wiem... że jesteś fajny ^^

jeśli masz coś do napisania to pisz na PW a nie zaśmiecasz komuś temat.

Pisze to co się zdarzyło na prawdę a ty zapewne zbyt dużo naczytałeś się na forach ze TH nie istnieje a tak naprawdę jeśli chodzi o TH to właśnie to żeby takie dzieci jak ty się do niego nie dobrały i żeby nie spieprzyli i tak schodzącego na psy metka PL!

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

ten hack nie dziala na PL tylko na privach:/ kiedys na YT byly do niego passy ;] log: piotr456 a pass to nie pamietam xD

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano
Moja rada to nie handlować nigdy na oknie handlu, tylko po przez tobół.Mnie jeszcze nigdy tak nie okradli ;p.

I tu sie mylisz kolego.. nie wiem jak na PL ale na privie chcialem sprzedac pewna rzecz.. wpierw pokazalem ja kolesiowi w handlu doslownie na 3 sec , pozniej wystawilem w tobole za 999kk , i okazalo sie ze ani itemu ani kasy juz nie mialem , a to byl polak... Nie wiem czy komus sie to zdarzylo ale coz ...

Opublikowano

Na pl-u w 07 też tak było.;p.Bug na tobół.Ale na pl-u już go nie ma(i całe szczęście).Zaznaczasz to co chcesz kupić w tobole, potem wyłączasz sklepik, przenosisz item do swojego eq i dajesz, że chcesz kupić.Na privach to działa jak ma się metka za 07r.

Opublikowano

Ty jednej rzeczy nie rozumiesz.. Jeśli nawet ominiesz proces logowania to i tak nic nie zrobisz, ten kto go zrobił nie jest taki głupi:) TH żeby działał musi się połączyć z serwem, a żeby się połączył musisz sie zalogować na jakieś tam wymagane konto. Wiele osób próbowało i nie wyszło. Powodzenia

722037755.png

m11h8yc21tuvkv8mngg.jpg

Opublikowano

A właśnie.Można by spróbować wbić te 3k postów na Diosexie (czy jak mu tam) :D

A co do tematu:

Wystarczyło by usunąć to że się połącza z serverem Diosexa i po kłopocie + usunać to że trza się zalogować :}

#Edit

I zależy od tego w jakim języku jest napisane :}

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Na speedyshare link nie działa, dajcie mi tego trade&store hack'a mam duże doświadczenie w dekompilowaniu...

Opublikowano

@Outlaw...

Już tego niby "TH" zdekompiilowałem...

http://www.mpcforum.pl/topic/135542-tradestore-hack-to-sciema/

Powiem jak dziecko neo:

zal mi cie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...