Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa mobo i brak obrazu...

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem na allegro używaną Gigabyte GA-970A-UD3. Po podłączeniu wszystkiego zauważyłem, że nie działa jeden port wentylatora, no ale nie o to chodzi - nie ma obrazu! OCZ ModXStream 600W, FX-8120, Sapphire 7850, HDD WD Caviar Black 500GB. Nie wiem co mam robić. Dodam, że przy nakładaniu pasty kapnęło mi trochę na mobo, ale zmyłem prawie całe (było w takim miejscu że nie mogłem) za pomocą zmywacza do paznokci, wyparowało. Za godzinę chciałem go 1 raz załączyć, no i spoko kręci się co się ma kręcić, ale nie ma obrazu. Na płycie nie ma żadnych wypalonych ścieżek.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Nie wiem, bo nie chciało mi się sprawdzać. Mam sprawdzić? Nie szczególnie mi się uśmiecha zaś to robić. Chyba że nie ma innej możliwości diagnozy/naprawy.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Tez miałem taki problem . Okazało sie ze nie wiadomo jaki cudem procek wylecial z płyty przyspawany do radiatora , ale po oderwaniu i włorzeniu go znow do płyty wszystko dziala także popatrz czy procek jest tam gdzie powinien byc :)

Opublikowano

Ok, zrobie to, bo na innych forach również czytałem o takich przypadkach. Jutro napisze wynik pracy :D

Opublikowano

Refresh

-------------------

Ponowne włożenie podzespołów nie pomogło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...