Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MEDIUM] CAVIS.PL ! START 17:00

variatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE ZAPOWIEDZI !

http://www.mpcforum.pl/topic/1049323-zapowiedz-cavis/

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

Witajcie. Przejdę od razu do sedna sprawy . Ci którzy grali wcześniej to wiedzą że z serwerem na początku było okej - lecz do czasu . Z teamu został wyrzucony Gruby który Nam w późniejszym terminie narobił syfu na serwerze - rozdawanie SM, EQ itd. Postanowiliśmy wyłączyć serwer i poprawić na serwerze co było do poprawki - pliki wgrane od nowa więc nie będzie cyrków z jakimiś lukami i włamaniami. Chcemy żebyście wiedzieli że ten serwer czy komuś się podoba czy nie będzie stał długo a nie do pierwszego miesiąca . A więc startujemy od początku i chcieliśmy przeprosić wszystkich graczy których konta zostały usunięte - a włożyli w nie dużo czasu i serca . Przez pierwsze 2 dni serwera będzie 50% expa + na start również przez 2 dni dostaniecie fajne rzeczy z IS jak i z gry za DARMO - nic nie będę tutaj zdradzał zobaczycie na starcie jak to będzie . Przepraszam i zapraszam znów na serwer - tym razem będzie wszystko okej .

Więc tak :

- Start w piątek tj. 20.09 o godzinie 17:00

- Informacje/Pytania na TS3 IP - GAME-TS3.PL

- Rejestracja 16:30 .

- Stary client będzie działać lecz będzie zalecane spatchowanie clienta przed startem .

- Linki do downloadu :

oraz

- Patcher :

home1.png

home3.png

cavis.png

cooltext1191169552.png

1231zxc23123.png

dw.png

s7s.png

bron1.png

bron2.png

bron3.png

bron4.png

bron5.png

bron6.png

dw.png

zbr1.png

zbr2.png

zbr3.png

zbr4.png

a111.png

boki.png

caac.png

nowosciiii.png

n.png

n1.png

n2.png

n3.png

n4.png

vaip.png

dw.png

mapa.png

n5.png

dw.png

a.png

a1.png

a2.png

a3.png

cooltext1194858695.png

Skile

Skile dostajemy na 5 lvl po wybraniu profesji postaci.

Pety

Na 75 poziomie u Stajennego otrzymujemy questa w, którym mamy możliwość zdobycie peta.

Celem questa jest zabicie 2500 potworów. Po wykonaniu misji otrzymujemy losowego peta.

Handel Postacią

U handlarki różności możemy zakupić "Magiczne pudełko", dające możliwość zamknięcia w nim duszy naszej postaci.

Kiedy zamkniemy już naszą postać, mamy możliwość sprzedania Magicznego pudełka.

Handel Rangą

W grze jest możliwość handlu rangą. Polega ona na wystawieniu danej ilości punktów rangi za yang dla innego gracza.

Bank

Jest na serwerze rozbudowany system bankowy, który znajdziecie u nowego npc w m1.

Ma on wiele możliwość ale o tym przekonacie się już w grze.

System osiągnięć

Punkty osiągnięć zdobywamy poprzez zabijanie boss'ów, wbijanie lvl oraz wiele innych wyzwań.

Następnie nasze punkty osiągnięć możemy wymienić na różne ciekawe nagrody np. pierścień doświadczeń.

SSy Weryfikacyjne :

spoiler1.png

spoiler2.png

Dla Moderatora :

gpmt2-Procesor.png

Intel Core 4x3.4 GHz

gpmt2-Pamiec%20Ram.png

24 Gb

gpmt2-Lacze.png

1 Gbs

gpmt2-Strona%20Glowna.png

www.cavis.pl

gpmt2-Rejestracja.png

www.cavis.pl/register.php

gpmt2-Item%20Shop.png

www.cavis.pl/itemshop.php

gpmt2-Client.png

www.cavis.pl/download.php

gpmt2-Latka.png

Nie ma

gpmt2-Skan%20Latki.png

Nie ma

gpmt2-Na%20Start.png

7kxf.png

gpmt2-Handlarze.png

68ck.png

gpmt2-Bony.png

STANDARDOWE Z PL

gpmt2-Ulepszacze.png

jak w prezentacji

gpmt2-Exp.png

x 700

gpmt2-Drop.png

x 300

gpmt2-Yang.png

x k-50

gpmt2-Administracja.png

gpmt2-Od%20autora.png

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekaw jestem ile ten server wytrzyma, miesiac? dwa? Każdy pisze, że bardzo długo a przeważnie po miesiącu pada dedyk i tylko szkoda czasu...

banner.gif

Opublikowano

A ten to już szczególnie szybko padnie nawet znam powód pierwszego reset. "Technik rozdawał sm" lub coś w tym stylu :0 Padnie i tyle. Okradną ludzi i serw off. Wachlarze to gruby ukradł.

Opublikowano

A ten to już szczególnie szybko padnie nawet znam powód pierwszego reset. "Technik rozdawał sm" lub coś w tym stylu :0 Padnie i tyle. Okradną ludzi i serw off. Wachlarze to gruby ukradł.

Gruby wszystko kradnie przecież to złodziej :) / Wejdzcie na serwer sami zobaczycie jak będzie :)

Opublikowano

Ja już widzę jak to będzie. 1h grania 10h przerwy. Potem coś dodacie i nie będzie działać więc kolejny reset. A potem będziecie mieli to w 4 literach i zamkniecie serwer zaraz po tym jak przeliczycie hajs i otworzycie od nowa dla hajsu :)

Opublikowano

Będzie zwiększony exp niż na Astorii? To było przejebane, jak leciało 2% za spota z PD....

Albo powaliłem serwery... To jest ten serwer co Gruby zrobił "Event" o 3 w nocy?

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Nie polecam serva . . .

http://scr.hu/0i3c/foj4d

Grubego już u Nas nie ma nie ma co się martwić .

Ja już widzę jak to będzie. 1h grania 10h przerwy. Potem coś dodacie i nie będzie działać więc kolejny reset. A potem będziecie mieli to w 4 literach i zamkniecie serwer zaraz po tym jak przeliczycie hajs i otworzycie od nowa dla hajsu :)

Pożyjemy zobaczymy :)

Będzie zwiększony exp niż na Astorii? To było przejebane, jak leciało 2% za spota z PD....

Albo powaliłem serwery... To jest ten serwer co Gruby zrobił "Event" o 3 w nocy?

tak to jest ten co na lewo dorabiał i rozdawał EQ - juz go u nas nie ma .

Opublikowano

Dobra, to pamiętam ten serwer, grałem na Astorii ^^ Na pewno wbijemy :)

Jaką mam pewność, że to nie padnie? Trochę hajsu jest : D

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Linki w code / Raty %

Czas do 18:00

Linki w code = DONE .

Raty % - wiem brakuje tam procenta po doświadczeniu ale myślę że nie każdy zrozumie ;)

1231zxc23123.png

Opublikowano

Zawitam na serwerze, chciałbym się dowiedzieć czy naprawiliście wywalanie clienta, oraz wywalanie z gry podczas teleportacji?

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

jak już wcześniej pisałem.. serwer polecam !, powodzenia tym razem ;)

Opublikowano

Zawitam na serwerze, chciałbym się dowiedzieć czy naprawiliście wywalanie clienta, oraz wywalanie z gry podczas teleportacji?

na początku były problemy ale już grubego nie ma w team i jest okej .

Opublikowano

Widzę że serwer startuje już 2x ?

I znowu będzie to samo ? Postacie niezrównoważone w pvp ?

Może zawitam.

A co z dt działa ?

Opublikowano

Serwa nie polecam. Gówniana administracja, co dodzadzą nowego to już z bugami, jak na wcześniejszych serwerach ich ;)

PS. JG

Opublikowano

na początku były problemy ale już grubego nie ma w team i jest okej .

Nie chodzi o żadnego grubego, mam na niego kompletnie wyjebane niech sobie rozdaje te itemki na boki - gram sam.

Chodzi o błędy typu Runtimer ERROR i ?????????. które występują u wszystkich na WIN7, VISTA.

Pytanie czy naprawiliście ten błąd, bo się da.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Serwa nie polecam. Gówniana administracja, co dodzadzą nowego to już z bugami, jak na wcześniejszych serwerach ich ;)

PS. JG

nie żeby coś ale technik jest nowy więc myślę że trzeba dać im jeszcze jedną szanse, zobaczymy co z tego wyjdzie.. -.-

Opublikowano

Widzę że serwer startuje już 2x ?

I znowu będzie to samo ? Postacie niezrównoważone w pvp ?

Może zawitam.

A co z dt działa ?

dt działa teraz testowaliśmy .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...