Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MEDIUM] CAVIS.PL ! START 17:00

variatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo swoim debilizmem siejesz ferment ;) żal Ci du&y ściska że nie umiałeś naprawić nic i zostałeś wyrzucony ? serio ból dupy masz niesamowity że nadal tu siedzisz :)

@aw : dodaliśmy runy na czas

Ja zwyczajnie pisze samą prawdę, a Tobie to najwidoczniej przeszkadza skoro mi grozisz ;)

Runy na czas? No tak, runa na stałe - tylko jeden zakup w IS :C

Sorry, że się wtrącam ale to jest prezentacja serwera a nie temat podobny do tyralni bądź sporów.

Jak chcecie się pospinać to pogadajcie na PW.

Nie każdy chcę czytać pół tematu ze spinami.

PS: Gruby jak Cię wyj*** to po co w ogóle się wypowiadasz?:D:)

TRyf.png

By Rudy Zbysiu[Arisa]

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha już widać że administracja ma kulture :) teraz czekać aż będzie wyzywać graczy za to że nie kupują nic w is

Gdybyś trochę posiedział w teamcie, to byś wiedział dlaczego wyzywają Grubego... To nie jest gracz... Przypomniał mi się w końcu ten serwer. Był zajebisty przed tym offem.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Variatek mu od hajsu się w głowie hahahahahahahahaha dobre hahahahahah hahahaha i lol on był właścicielem czy technikiem? Bo raczej właściciel ustala co ma być w is.

Opublikowano

Haha już widać że administracja ma kulture :) teraz czekać aż będzie wyzywać graczy za to że nie kupują nic w is

można być gimnazjalistą ale nie można być gimbusem . to samo jest w jego przypadku ;)

Ja zwyczajnie pisze samą prawdę, a Tobie to najwidoczniej przeszkadza skoro mi grozisz ;)

Runy na czas? No tak, runa na stałe - tylko jeden zakup w IS :C

no tak Ty nie potrafiłeś naprawić dungeona ściągniętego z Exper*ona :)

a tak wg zapomniałem bo chłopaki dali mi filmik o Tobie :

Zapraszamy Serdecznie na TS'A IP: GAME-TS3.PL

Opublikowano

Czyli buff i glowna, to nie jest zle.

Kiedy bedzie strona ? Chce zobaczyc IS. Wszystko co w IS bedzie mozna zdobyc w grze ?

@ Hasty Przestan kurwa spamic tymi seriami. Nabijasz tylko sobie postym, spamisz ;x. Juz 2 prezentacja gdzie znow pewnie bedzie wrzucal te smieci ...

W is kupimy

- Kupony SM - którymi można handlować

- Pet BAOBAO daje 2x większe bonusy od podstawowego.

- Wierzchowiec BAOBAO (35 potwory + 300 atak)

- Fryz 25 l

- Strój 10k HP

- Zmiana statusu

- runy

- VIP (50 % Raty) + Prywatnych kanał

Nic więcej, jak grałem przed reaktywacją grosza nie wydałem a miałem praktycznie FULL is, ponieważ dużo ludzi wystawiało Kupony sm.

xD 

Opublikowano

Czyli buff i glowna, to nie jest zle.

Kiedy bedzie strona ? Chce zobaczyc IS. Wszystko co w IS bedzie mozna zdobyc w grze ?

@ Hasty Przestan kurwa spamic tymi seriami. Nabijasz tylko sobie postym, spamisz ;x. Juz 2 prezentacja gdzie znow pewnie bedzie wrzucal te smieci ...

Przeszkadza Ci to?. Nie czytaj, oglądaj i nic z tym nie rób :) Pozdro dla Ciebie :D

TRyf.png

By Rudy Zbysiu[Arisa]

Opublikowano

Oh nie, znów pojawiła się cała prawda o mnie :C

czo ta prawda tak cie ściga.. ? xD

Opublikowano

Pogadajcie na " skajpaju " albo ts'ie a nie tu się obrażacie! ;d

na tsie siedzimy cały czas więc jak coś ma pytanie/problem zapraszam :)

GAME-TS3.PL

Opublikowano

wbijam z ekipą . lecz nie wydamy na isa ani złotówki po tym co ostatnio wyprawialiście :>

Uważajcie na Niego ,to oszust . UWAGA na tego (Skurwy***) . Oszukuję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...