Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arena Pvp U Muzyka

jiandan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo,

Jest jakiś tut jak naprawić tą arene PvP u muzyka?

Nie chodzi ci ta arena?? Dziwne, mi normalnie chodzi.

Może brakuje ci jakiegoś pliki na FTP serwera, lub zwaliłeś coś w locale_big5.lua

65994253024037513199.png
Opublikowano

Musisz wgrać spolszczone questy jak chcesz po Pl

Ale tak to ona normalnie działa

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

przy 100% spolszczonych plikach i tak nie będzie chodzic. gdy bierze się pojedynek między zwykłym userem a zwykłym userem, obu wyrzuci do miasta. Gm-a nie wyrzuca, lecz on i tak nie może tam walczyć. Nawet jeśli gm przeniesie się na Arene walk, i spróbuje uzyć komendy /transfer nick_gracza, to gracza przeniesie na moment, ale potem za chwilę wyrzuci.

NIE - SERWER OFF. - i nie pytaj mnie o to.

Watch your back.

Nowe filmy:

http://www.youtube.com/user/ClickHourDone

Opublikowano

przy 100% spolszczonych plikach i tak nie będzie chodzic. gdy bierze się pojedynek między zwykłym userem a zwykłym userem, obu wyrzuci do miasta. Gm-a nie wyrzuca, lecz on i tak nie może tam walczyć. Nawet jeśli gm przeniesie się na Arene walk, i spróbuje uzyć komendy /transfer nick_gracza, to gracza przeniesie na moment, ale potem za chwilę wyrzuci.

Prawdopodobnie GM nie może walczyć na arenie ze zwykłym Graczem.

65994253024037513199.png
Opublikowano

Up nei widziałeś, że napisałem, że Gm nie może walczyć. Ani GM vs User, ani GM vs GM. Po prostu zwykłego gracza wyrzuca. Arena zbugowana. Może klient niekompatybilny, czy to PL czy Chinolski.

Watch your back.

Nowe filmy:

Opublikowano

Up nei widziałeś, że napisałem, że Gm nie może walczyć. Ani GM vs User, ani GM vs GM. Po prostu zwykłego gracza wyrzuca. Arena zbugowana. Może klient niekompatybilny, czy to PL czy Chinolski.

A próbowałeś

To jest ukryta treść, proszę

65994253024037513199.png
Opublikowano

A Tobie to trzeba dwa razy pisać, że było sprawdzone? Pisałem u góry że próbowalem wszystkich możliwości. W tym gracz vs gracz. To nie zmienia faktu że arena zbugowana. I tu nie chodzi o mapę. Bo mapę też zmieniałem, na inną, np na M1, - po prostu gdzieś w cliencie albo w funkcji która prznosi graczy na arenę jest blad.

Watch your back.

Nowe filmy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...