Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć jak wejść do crespo duna bez drugiej osoby? I czy w ogóle się da, przeczytałem pare tematów dotyczących expa ale mało się dowiedziałem..Jedynie ktoś napisał o jakimś pt bocie ale nie napisał co i jak a, że jestem nowy to sobie nie poradze bez pomocy :) No więc czy są jakieś sposoby na obejście zasady z pt? Jeśli tak to proszę abyście je dokładnie opisali z góry dzięki ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć jak wejść do crespo duna bez drugiej osoby? I czy w ogóle się da, przeczytałem pare tematów dotyczących expa ale mało się dowiedziałem..Jedynie ktoś napisał o jakimś pt bocie ale nie napisał co i jak a, że jestem nowy to sobie nie poradze bez pomocy :) No więc czy są jakieś sposoby na obejście zasady z pt? Jeśli tak to proszę abyście je dokładnie opisali z góry dzięki ;)

Jaja sobie robisz???

Zakaładasz pt jednoosobowe tzn. tylko ty i wchodzisz

Opublikowano

Bardzo proste ^^ Tworzysz własne party. Wciskasz ''p'' następnie create party-> wpisujesz nazwe powstałęgo party-> cofirm i cieszysz się, że możesz wejść i solo wykonać dunga ^^