Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Dreikon.pl

Mr4śny™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! ;) chciałbym otworzyć dyskusje na temat servera Dreikon.pl

ZAPOWIEDŹ SERVERA ----->

http://www.mpcforum.pl/topic/1044937-dreikonpl-dedyk-easy/

Przejdźmy do rzeczy.. tak wiem server nie ma 30dni ale to bardzo ważne.. dlaczego? ponieważ prezentacja servera jest zamknieta, gracze servera nie wiedzą czy on bd dzialac wgl żadnych info od administracji "mocnych" nie ma.. dlatego chciałbym się o wypowiadanie graczy servera jak i administracji moze ona tutaj przekaac oficialne info dot. servera jak prezka bd zamknieca wiec bardzo proszę o nie zamykanie.

Pozdrawiam.

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

A ja dodam także że nie działa TS3 nie z mojego powodu, dzisiaj przyjdę z pracy około 20, jeśli TS3 nie będzie działać to True jeśli to czytasz bądź ktoś tam kto ma kontakt do niego, prosze napisz do mnie na PW nawet, co do kopi TS3, tak mam kopie TS3, przepraszam że to tutaj ogłaszam czy coś, nie chcę tworzyć tematów nowych itd.. więc nie chcę oberwać ostrzeżeniem itd..

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Ja na ten serv moge czekac nawet tydzien, bo ten server bije kazdy inny server na głowe. Porownajmy sobie prezentacje, a sami zobaczymy. Mimo, ze sa te ataki to ja i tak będę czekal na serva, bo nigdy takiego servera marzen nie bylo w dodatku easy, wiec ja będę czekał az odpala go.

Opublikowano

Mają problemy z serwerownią, poza tym muszą znaleźć jakiegoś Back'apa, by zmniejszyć cofkę. Tyle co mi wiadomo o 13-15 ma być on. No ale zobaczymy.

Poza tym serwer nie ma miesiąca i dyskusja powinna zostać usunięta.

xD 

Opublikowano

Zezwalam zostawić dyskusję - ALE w razie spamu będę warnował. Przy dużym spamie zamknę temat. A dyskusja niech będzie otwarta do otworzenia prezentacij/włączenia serwerowego ts3 :)

ex

Opublikowano

Nie wiem czy bedzie sie dzialo bo przez te cofki i wgl stracili juz jakies 300-400 graczy i to jest pewne moze nadal jest/bedzie duzo graczy lecz jesli to sie bedzie powtarzac w co nie watpie to napewno stracicie kolejne 200 os. Co do serwera bardzo fajny jak narazie najlepszy serwer :D tak wgl jak myslicie kogo tu do pvp brac? Szamana smoka czy Wojownika bodego?

Opublikowano

Nie wiem czy bedzie sie dzialo bo przez te cofki i wgl stracili juz jakies 300-400 graczy i to jest pewne moze nadal jest/bedzie duzo graczy lecz jesli to sie bedzie powtarzac w co nie watpie to napewno stracicie kolejne 200 os. Co do serwera bardzo fajny jak narazie najlepszy serwer :D tak wgl jak myslicie kogo tu do pvp brac? Szamana smoka czy Wojownika bodego?

Do pvp jest dobra każda postać ale lepiej bierz smoka bo body słaby :D.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Server miał duże szanse być topowym serverem . Lecz Okazja przemineła . Ponad połowa graczy odeszła . Inne servy ciagle startuja i gracze odchodzą , tym bardziej ze ze stabilnościa servera jest licho .

Ts serverowy to totalne porażka , panuje tam chaos rangi , mody są rozdawane na lewo i prawo , ciezko dowiedziec sie czegoś o servie gdy banda bydła ryczy do micro .

Server Polecam jak wszystko ogarna do kupy. Bo narazie niewidze sensu grania .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Z tym ts to masz racje, sam wczoraj byłem świadkiem jak jakieś dzieciaczki wysyłały jakieś strony skąd pobierali ip danej osoby, a potem je ddosowali.

Opublikowano

Server miał duże szanse być topowym serverem . Lecz Okazja przemineła . Ponad połowa graczy odeszła . Inne servy ciagle startuja i gracze odchodzą , tym bardziej ze ze stabilnościa servera jest licho .

Ts serverowy to totalne porażka , panuje tam chaos rangi , mody są rozdawane na lewo i prawo , ciezko dowiedziec sie czegoś o servie gdy banda bydła ryczy do micro .

Server Polecam jak wszystko ogarna do kupy. Bo narazie niewidze sensu grania .

tego ts'a na serio musza ogarnac

np taki "ktos ;3" koles ma glos jak pedal zachowuje sie jak pedal

a jak ktos go pojedzie na tyralni daje dany jakby dawal dupy

56096062140461666809.png

Opublikowano

Możecie uciekac na inne servery, ale server za niedługo ruszy, a wy i tak tutaj wrócicie, bo konkurencja nie ma szans z tym server jak będzie dzialal juz rpawidlowo i wrocicie tu z podkulonymi ogonami. Ten server ma wszystko ze wszystkich servow zmieszane w jedym, wiec wiadome, ze zaraz wroci te 300 graczy, co odeszloz aczynac kariery na pseudo serverach.

Opublikowano

wczoraj kupiłem całe eq od typka po 1 yang. ciekawe czy cofnie :D.

cofnie.. ;/ a co do tematu to wątpie że będzie dziś wgl on a jeśli będzie to będą lagi jak były :)

Opublikowano

tego ts'a na serio musza ogarnac

np taki "ktos ;3" koles ma glos jak pedal zachowuje sie jak pedal

a jak ktos go pojedzie na tyralni daje dany jakby dawal dupy

Ten gościu jest naprawdę przyjebany (mowa o "ktos ;3", wybacz modku ale gdybyś z nim porozmawiał nie znał byś innego słowa aby go opisać)

Możecie uciekac na inne servery, ale server za niedługo ruszy, a wy i tak tutaj wrócicie, bo konkurencja nie ma szans z tym server jak będzie dzialal juz rpawidlowo i wrocicie tu z podkulonymi ogonami. Ten server ma wszystko ze wszystkich servow zmieszane w jedym, wiec wiadome, ze zaraz wroci te 300 graczy, co odeszloz aczynac kariery na pseudo serverach.

Czy Ty się czasem czymś nie ubrudziłeś? Takie brązowe masz na brodzie.

@Czy serwer oraz teamspeak3 wystartuje dzisiaj?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

@sonkuba4pro

Znasz te 300-400 ludzi, którzy odeszli, że wiesz? Podawanie takich liczb to samobójstwo dla Ciebie. Ponieważ nie wiesz człowieku co w ogóle piszesz.

@Multitabs

Skąd ta pewność? Jesteś w Team'ie?

Denerwuje mnie Wasze zachowanie, zamiast doceniać to co dostalicie od Nich, to Wy ich ciągle hejtujecie. Jestem pewien, że 90% z Was nie ma pojęcia o "kulisach" powstawania serwera i jego utrzymywaniu. A co dopiero o odpieraniu ataków DDos.

Pożyjemy, zobaczymy.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Pomocnik
Opublikowano

Na facebook'u serwera pisze ze do godziny 16 powinno wszystko działać więc miejmy nadzieje ;)

"Witamy!
Serwer zostanie dzisiaj włączony (Piątek).

Powód?W serwerowni od ataków aż maszyna "pierdneła" i została
uszkodzona,na nasze szczęście nie zostaliśmy obciążeni dodatkowymi
kosztami...
Serwer zostanie dziś uruchomiony myśle przed 16...
Szukamy kopii bazy aby cofki nie było,ale czy się to uda-Zobaczymy.

Z tego co mi wiadomo już nie powinno was wywalać z gry,jedynie z
clientem mogą być problemy,ale jutro [HA]Azoom się tym zajmie,raz na
zawsze
W ramach rekompensaty za OFF pojawi się 100% exp -Na ile zobaczym! :>

Teraz tylko czekać,strone uruchomimy jak all ogarniemy na serwerze.

Pozdrawiamy
Team Dreikon.pl
"

!! Zbieram Minusy !!

Opublikowano

@sonkuba4pro

Znasz te 300-400 ludzi, którzy odeszli, że wiesz? Podawanie takich liczb to samobójstwo dla Ciebie. Ponieważ nie wiesz człowieku co w ogóle piszesz.

@Multitabs

Skąd ta pewność? Jesteś w Team'ie?

Denerwuje mnie Wasze zachowanie, zamiast doceniać to co dostalicie od Nich, to Wy ich ciągle hejtujecie. Jestem pewien, że 90% z Was nie ma pojęcia o "kulisach" powstawania serwera i jego utrzymywaniu. A co dopiero o odpieraniu ataków DDos.

Pożyjemy, zobaczymy.

To widac przed tymi problemami ile osob gralo a ile gra teraz wiem ze sa pod WW itp ale napewno ubylo 200-300 osob :)

@Ponawiam pytanie jak myslicie kim do pvp smok czy bodziak? :D

Opublikowano

To widac przed tymi problemami ile osob gralo a ile gra teraz wiem ze sa pod WW itp ale napewno ubylo 200-300 osob :)

@Ponawiam pytanie jak myslicie kim do pvp smok czy bodziak? :D

Dobrze smoka ogarniesz to będziesz kosił, jedyny minus to, że da się wbic dużo abs na magie 50eq + mikstura 10% + inne bonusy, z drugiej strony mało ludzi ma kd szamana

Opublikowano

Niby tak ale Azoom bedzie zmniejszac abs na magie bo z nim gadalem :)

To dobrze przyda się :D

Mam pytanie te lizaki dropią z metków na mapie 100 czy z mobów ?

Oraz czy może wejść bon na lud w pecie ?

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Zezwalam zostawić dyskusję - ALE w razie spamu będę warnował. Przy dużym spamie zamknę temat. A dyskusja niech będzie otwarta do otworzenia prezentacij/włączenia serwerowego ts3 :)

Dzięki ;)

@AV Jak myślicie wystartuje dzis server i będzie sie trzymał bez problemów?

1382224675-U992212.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...