Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam

Swierszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosił bym bardzo o pomoc... Dlatego Iż załozyłem sobie priv serva metin2 ;pp to jest SwierszczMT2 pass mt2 i jak wchodze na niego to się długo ładuje jak się wlączy to cięgle mnie kiccka nie da się zagrać 5 min gry a inni gracze jak się logują to im wyskakuje wybor postaci i jak wbijają starty to im kica mam tylko jedną siec i nie wiem dlaczego tak się dzieje i jeszcze jedno chcial bym się dowiedzieć jak zrobic strone do reje i jak przejść na spol bo narazie to wlaczaM MOJ PRIV na chinskim metinie a jak chce na polskim to wyskakuje mi blad polaczenie z serwerem prosil bym o pomoc ...

Opublikowano

Jaki net? Ile ram dodałes na serv? Procek 1 czy 2 rdzeniowy?

Jesli masz zbyt slabego kompa to mozesz zapomniec o dalszym robieniu serva

a serv na 1 rdzeniowym procku ci nie pujdzie xD

sygna2ow.jpg

Opublikowano

Prosil bzm o drugie spol dlatego ze jak sie lacze na moje konto czyli GA to wyskakuje blad polaczenie z serverem wiec prosze o drugie spol na IP 5.248.7.100 I tez prosze o odpowiedz czy mam dobre parametry

Opublikowano

Ej wescie pomozcie bo mam bardzo duze laggi i mnie kica nie wiem czemu jak gram w metina i jak minimalizuje to mnie nie kicnie a jak minimalizuje to mnie kica ?????

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...