Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

kkoondzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z internetem... Zacznę od początku. Mam naście lat dlatego moja mama postanowiła założyć mi na blokadę na internet.

Włącza się o 9 rano natomiast wyłącza o 21.45. Jestem posiadaczem Routera dodam również, że moja mama w tamtym czasie nie miała laptopa a wi-fi w całym domu działa internet przestaję działać jedynie na moim komputerze.

Proszę o pomoc nie wiem jak to zrobiła i nie mam pomysłu jak to odwrócić. (Taki stan rzeczy mam już od około 3 lat)

Nie jestem przysłowiowym no-lifem i nie myślcie sobie, że siedzę po 14 godzin na komputerze i jeszcze mi mało :D Najzwyczajniej w świecie lekcje kończę około 15-16 codziennie potem wychodzę ze znajomymi i mam ochotę posiedzieć troszkę dłużej na grze ze znajomymi niż do 22 :))

Opublikowano

Jeśli zostało ustawione to w routerze to można zresetować go i powrócić do ustawień fabrycznych. Ale bardziej wydaje mi się że na tym komputerze jest jakiś program który to ogranicza, więc ja bym tu poszukał czy nie ma żadnego programu. I jeśli masz konto z uprawnieniami administratora to powinieneś móc wszystko ustawić.

Opublikowano

@up

w liveboxie była możliwość wyłączanie czasowe na mac

@topic

masz możliwość zalogować się na stronę konfiguracji routera?

Opublikowano

Powinienem móc się zalogować. Jeżeli chodzi o program to nie ma takiej opcji. Hasło mam na komputer a moja mama się na tym nie zna.

@Dziś sprawdziłem odłączyłem kabel który dostarcza internet do routera i podłączyłem go do komputera. Nagle okazało się, że jest internet.

Dziękuję za odpowiedzi i pomoc ;) Jestem niezmiernie wdzięczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...