Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuję]Nostale.rar

SzylaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem z instalacją nostale i poprosiłbym któregoś z użytkowników o dl do spakowanego w archiwum całego klienta. Za umieszczenie linku będę nagradzał ;)
Narazie ;)

Opublikowano

Wiesz że gdyby spakował to nostale nie działało by normalnie ? Instalka jest też do tego aby zrobić zmiany w rejestrze a w spakowanym cliencie tego nie masz. Więc nie będzie działał tak jak będziesz chciał.

nostaleh.png
Opublikowano

@up bo miałem wcześniej problemy z zainstalowaniem (długo by pisać) na jakie nigdzie nie znalazłem odpowiedzi i nic na to nie poradzę i myślałem że to zadziała.

Opublikowano

Wiesz że gdyby spakował to nostale nie działało by normalnie ? Instalka jest też do tego aby zrobić zmiany w rejestrze a w spakowanym cliencie tego nie masz. Więc nie będzie działał tak jak będziesz chciał.

Nieprawda, ja mam NosTale wrzucone na pendrive i wszystko śmiga ;)

Opublikowano

Nieprawda, ja mam NosTale wrzucone na pendrive i wszystko śmiga ;)

ja tak samo mam zrzucone od kolegi i działa poprawnie.

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

Próbowałem przez : torrent , GameForgeLive . Jeszcze ściągne przez mirror zobaczymy jak to będzie.

@edit
Niestety z mirrorem też lipa .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...