Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria] Silver V... Przysłowiowe "Elo Hell"

Shazzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako iż moje main ACC zostało zbanowane, kolega użyczył mi swojego konto do gry na nim, żebym nie musiał wbijać od nowa 30.

No niestety jest ONO ciągle w SILVER V z którego nie mogę wyjść :D

Nie gram jakoś wyśmienicie, ale sami zobaczcie jak się przegrywa w SILVER V.

Jeżeli ktoś ma jakieś uwagi, to walić śmiało.

No to lecimy, 1 gra - Zniszczyłem nasusa na topie 3/1, a w 30 minucie miałem 200 farmy, a on 80. Jednak wiadomo, nie można farmić cały czas dlatego farma taka słaba. Ogólnie zajmowałem się backdoor'owaniem, bo byłem tanky i mogłem stankować turreta.

91uy.png

Ps. Nie sugerujcie się lolkingiem, bo i tak gra też tam mój kolega ;)

@Edit: Druga gierka ;)

2. gra - Ryze! Przypadeg? Nie sondzem. - A tak na serio, to wiem, wiem, wiem, farma -.- Ogólnie na midzie stałem na zeda, wygrałem z nim 2/0 ^.-

Grałem bez BoL'a, bo według mnie BoL na ryzie prawie nic nie daje... Combo wyprowadzam prawie tak samo szybko jak z BoL'em, więc po co się z tym męczyć? :D

0rsy.png

@Edit 2: Trzecia giera

3 gra - Elise Jungle - Pierwszy raz nią grałem na jungli, większość czasu spędzałem na gankach, kiedy respiły się buffy to counter junglowałem, a potem szybko oddawałem swoje buffy ^.^ Wszystkie fragi zdobyłem solo/w tf, nic nie ksiłem :D

qzzu.png

OKEJ KOŃCZĘ NA DZIŚ, NOWE SS'Y JUTRO ;)

b_560_95_1.png

Opublikowano

@Up. Dzięki, ale wątpię w to. To że udało mi się dziś trafić na normalnych ludzi o niczym nie świadczy. Wszystkie te bzdury że sam wycarrujesz to idiotyzm, NIGDY nie wygrasz bez współpracy z innymi, no ale co zrobić gdy grasz i masz 10/8, a ashe 1/8 pisze "report this moron". Różnie bywa, zazwyczaj jak wygram 3 rankedy to mam ok. 30lp, a potem przegram i -20lp, no i gdzie tu jest sens... Oczywiście zdaję sobie sprawę że nikt nie jest idealny, też czasem popwlniam błędy, ale wtedy carrowanie oddaje w ręce reszty mojego teamu, a nie wszystkich wyzywam. Jak cos pisze z tel. więc sry za ew. błędy

b_560_95_1.png

Opublikowano

Wszystkie te bzdury że sam wycarrujesz to idiotyzm, NIGDY nie wygrasz

bez współpracy z innymi, no ale co zrobić gdy grasz i masz 10/8, a ashe

1/8 pisze "report this moron".

Moim zdaniem 10;8 to słabe staty, poza tym da się carrować solo. No ale leesin to champ który słabnie w late, tak więc nie jest jakiś super do carrowania. Polecam annie, branda, dravena, aatroxa, riven, gragasa, blitza. Są to jedne z lepszych champów do carrowania na silverze.

League of Legends

Opublikowano

Owszem, idzie wygrać samemu. Jedyne zadanie jakie ma twój team to mięso armatnie (mówię to dywizjach bronze/silver/gold), pod warunkiem, że naprawdę umiesz grać, a nie jesteś raczkującym gównem bez run i wiedzy o grze.

@edit

Przyjrzałem się twojemu profilowi. Po pierwsze, kup sobie chłopie porządne runy, bo ten "żart", który tam masz, aż w oczy szczypie. Po drugie, widząc twoje ogólne kda (6.2/6.4) widać, że jesteś słabym graczem i co do tego nie mam wątpliwości. Jednymi słowy zasługujesz na taką dywizję w, której jesteś. Gwarantuje Ci, że mając team złożony z 4x bronze V i tak bym wygrał przeciwko tobie w pojedynkę. Więc nie ma co płakać na forum, tylko wziąć się w garść i zacząć dostrzegać własne błędy, a nie swoich sojuszników. Korzystaj z opcji ignore jeżeli masz do czynienia z toxic playerami. Nie traktuj tego co tu wypisuję jak hate, tylko jako dobrą radę ;)

PS.

http://www.lolking.net/summoner/eune/27763624

Efekt kilkudniowej pracy. Da się wyjść? Da się.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Owszem, idzie wygrać samemu. Jedyne zadanie jakie ma twój team to mięso armatnie (mówię to dywizjach bronze/silver/gold), pod warunkiem, że naprawdę umiesz grać, a nie jesteś raczkującym gównem bez run i wiedzy o grze.

@edit

Przyjrzałem się twojemu profilowi. Po pierwsze, kup sobie chłopie porządne runy, bo ten "żart", który tam masz, aż w oczy szczypie. Po drugie, widząc twoje ogólne kda (6.2/6.4) widać, że jesteś słabym graczem i co do tego nie mam wątpliwości. Jednymi słowy zasługujesz na taką dywizję w, której jesteś. Gwarantuje Ci, że mając team złożony z 4x bronze V i tak bym wygrał przeciwko tobie w pojedynkę. Więc nie ma co płakać na forum, tylko wziąć się w garść i zacząć dostrzegać własne błędy, a nie swoich sojuszników. Korzystaj z opcji ignore jeżeli masz do czynienia z toxic playerami. Nie traktuj tego co tu wypisuję jak hate, tylko jako dobrą radę ;)

PS.

http://www.lolking.net/summoner/eune/27763624

Efekt kilkudniowej pracy. Da się wyjść? Da się.

Pisał, że to kumpla konto i że niektóre mecze gra on a inny kumpel, więc nie osądzaj go za noobskie granie. Oceniaj go po screenach które wrzuca. Co do runek to jednak przydały by się lepsze.

Opublikowano

Na koncie gram może 2 tygodnie, więc runy nie należą do mnie :D

Teraz aktualnie zbieram na nowe runy i na trzecią stronę.

Ok, zaczynam grać, zaraz będą ss'y ;)

4 gra - Twitch ADC - mówiłem, debile potrafią zrujnować wszystko :) Lee od początku gry szedł pod full AD, dopiero pod koniec ogarnął że ma iść pod tanka... Fizz nafeedował kayle na midzie, które potem mnie miała na 3 hity z E ;) Ah no i tak jak mówiłem, za wygrane +11, za przegrane - 20 ;_:

vak.png

5 gra - Ryze SOLO TOP - Bez komentarza, naprawdę moja wina... Nie spodziewałem się że ten jax, aż tak mnie zgnoi na tym topie.

xxfw.png

6 gra - Nasus jungle - W między czasie kolega zagrał se 2 gry które przegrał ;) Ja teraz muszę to nadrobić, tutaj gierka nasusem, po fast ganku i oddaniu fb dla Fiory, praktycznie nie miałem nic do roboty xD

64ff.png

7 gra - Orianna mid - chciałem isć na jungle, ale mid też może być ^.^ Na midzie miałem zed'a wygrałem 2/0 no i potem jakoś tam leciało. Łezka miała 700 stacków i miałem jeszcze 2k golda więc tam powinien byc rabadon ;)

76824779990899344234.png

b_560_95_1.png

Opublikowano

Człowieku, zniszczył cie jax z healem, wiesz co to oznacza? że twoje miejsce to bronze

Tak szybko zarzucał stuna, że nie zdążałem użyć W i odejść... Poza tym Q-W-E-W i padam... A heal mu uratował dupe z 4 razy.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Silver V to nadal brąz nie ma sie czym chwalić, tam każdy lepszy gracz z platyny/gold wygra grę

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

czy osoby które komentują

może zaczną czytać

i przy okazji włączyć szare komórki

Człowieku, zniszczył cie jax z healem, wiesz co to oznacza? że twoje miejsce to bronze

Bronze to twoja dywizja więc się nie wypowiadaj

Opublikowano

Ok, ostatnio nie miałem czasu na rankedy, ale tutaj taka gierka lee sinem w jungli z poradnika by vanosh :D

rzcn.png

Kolejna gra, byłem na topie na wukonga wygrałem 2/1. Ale vayne która poszła na mida miała 0/23/1

9r9u.png

Kolejna gra - Ahri :)

loe8.png

Ok, kolejna gra ahri ;)

wv0g.png

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...