Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Underground SRO | 80Cap | LowRatesAmazingTeam | FW | FGW | CTF | Job | Temple | Dungeon

Fear^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server moze i jest ok ale na 42lvl majac za moba tylko 00.09% to troche za malo i ten drop itemow czy golda:D expilem jakies 30minut i mialem tylko 2x po 250golda i 2 elki acc...

Opublikowano

Server moze i jest ok ale na 42lvl majac za moba tylko 00.09% to troche za malo i ten drop itemow czy golda:D expilem jakies 30minut i mialem tylko 2x po 250golda i 2 elki acc...

Niemożliwe, mam 89 lvl na farmie -9 i dostaję więcej od Ciebie. Nie wiem jak to robisz, chyba, że na 42 lvl nadal siedzisz na mangryang'ach.

Opublikowano

Nie mozliwe... ale sobie pogralbym na takich ratach hehe :)

Opublikowano

Zapraszam guild polska jest pisac do RockAndRoll, Piter, Levias_PL

Server godny uwagi dosc sporo graczy, czeste eventy jest co robic

Opublikowano

Serwer sobie żyje własnym życiem, gm ciągle pracuje nad nim. Został wprowadzony job temple, a będzie wiele więcej.

Opublikowano

Cały czas pokazuje mi, że trwa inspekcja lub upedate. Dodałem wyjątki do firewalla i antyvira i ciągle to samo. Gdy wchodzę na stronkę, to pokazuje 60-70 osób online. Miał ktoś taki sam problem lub wiecie jak go zakończyć? (robiłem reinstalki silka nic nie pomogło)

Pozdrawiam Cins

SayanPL.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...