Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

minecraft 1.6.4 ?

syfek200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://scr.hu/10i9/o7a2s

Pewnie ekipa CraftBukkita zrobi jak kiedyś; klientami 1.6.2 będzie można wchodzić na serwery 1.6.4

To nie od nich zależy, tylko od mojangu... I nie zrobią tego, bo zrobili zbyt dużo poprawek i było by na serwerach bardzo dużo bugów i pewnie crashował minecraft, a poza tym w wersjach 1.6 do 1.7 (już nie wliczająć 1.7) nigdy nie dodają jakiś większych zmian, poprawiają tylko błędy. ;)

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

Faktycznie jest bukkit 1.6.4 o_O. Ale ktoś mi wyjaśni czemu nie ma żadnego info ze strony minecraft.net ? Coś mi tu śmierdzi ...

mnie to tez zastanawia zadnych informacji

;):)

Opublikowano

No, bardzo dziwne. Resetowałem mój launcher (premium) z 10 razy, zaktualizował się do 1.2.4 (chyba), a u mnie dalej 1.6.2 na samej górze O_o

Minecraft by zyczu pokazuje

5vwxw5.png

Opublikowano

Dobra, dzięki za tą dyskusje.

Wniosek: Jeśli jest serwer na 1.6.4 to można wbić na 1.6.2(jeśli dalej pokazuje 1.6.4 to polecam aktualizować serwery).

Proszę o zamknięcie tematu : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...