Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulepszenie komputera ?

Jawussiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, wiem że takich pytań jest tutaj mnóstwo, lecz jestem tutaj od niedawna. Pytanie brzmi jak ulepszyć komputer ? Chodzi mi tutaj o coś typu Dobry Antywirus, usuwanie zbędnych plików plus jakieś przyspieszacze ? Na pewno są jakieś programy które potrafią przyśpieszyć i oczyścić jakoś mojego PC . Licze na pomoc. Z góry dzięki ! ;)

Opublikowano

Defragmentacja dysku, czyszczenie ccleanerem, wyłączenie zbędnych programów z autostartu (wyszukaj > wpisać Msconfig > zakładka uruchamianie> odznaczyć nie potrzebne ), odinstalowanie niepotrzebnych programów, sprawdzenie dysku programem crystal disk info, przeskanowanie komputera dobrym programem antywirusowym(Norton czy ESET a z darmowych np. avast).

Opublikowano

Pobierz Ccleaner i uruchom go , nastepnie pobierz Defraggler i przejedź . Po tych zabiegach powinno być lepiej

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...