Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nostromo

DO123321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu on wrócił bo nwm bo już nie gram odkąd qbota dali do użytku kiedyś chyba z rok temu może ktoś ma jakiś link czemu nostromo znowu da się kupić?

I czy doladowania psc moga byc w zlotowkach czy tylko w euro ?

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Dodali Nostromo z nowym wyglądem i dodali też nowy wygląd BigBoya i design do niego. Poczytaj troche na forum Darkorbit o nowościach w DO to sporo się dowiesz co się zmieniło

Usuneli statki które były słabe : Yamato

Opublikowano

Nosek jest lepszy od poprzedniego, dodają jakieś rzeczy dla nowych typu: polepszenie statków za kredki, zwrot kredek z aukcji

czy free naprawa. Master nie tylko Yamato ale i Defcom

pyhvh7E.png

Opublikowano

Ulepszanie statków za kredki że cu? Designów za kredki nie widzę do golca te ulepszenia takie są jak ulepszanie Flax'a itp. ?

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Flaxy można naprawiać za kredki ale ich cena na każdym lvl jest taka sama więc zarobek na dronach się skończył. Teraz tylko skylab i poważka.

Masz zakładke "Ulepszenia" i tam możesz ulepszać lasery, drony, osłony, wyrzutnie rakiet, działa do stacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...