Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Elerion

ElerionPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę przedłużyć czas do ss'ów do godziny 23:00 ponieważ nie mam dostępu aby takowe zrobić do godziny 20:00.

cxyi.gif

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sam popełniłeś literówkę więc nie zarzucaj tego innym to po 1 :)

Kilka wiadomości dla ludzi którzy mówią : " nic nowego, wieje nudą, lipa itp"

1. Prezentacja nie jest jeszcze ukończona - więcej informacji, ssów z gry czy prezentacji wideo pojawi się już w najbliższych dniach :)

2. Czym ten serwer różni się od innych ? chociażby administracją co wg mnie jest najważniejsze. Team serwera jest pełnoletni, ogarnięty i doświadczony w tym co robi. Pliki serwera nie są posklejane z gotowych plików wstawianych na mpc czy epvp... Zostały starannie przygotowane co zajęło sporo czasu. Są w pełni odbugowane, dopracowane ze sporą dokładnością, wszystko zostało dokładnie sprawdzone - czego sami będziecie mogli doświadczyć na beta testach które zaczynają się jutro :)

3. Wiele startujących ostatnio serwerów miało problemy przez włamania które umożliwiały dziury w stronach internetowych.. strona Elerion.pl Została w 100% wykonana przez nasz team - jest autorska!

4. Nie jest to serwer na miesiąc czy 2.. rozgrywka jest na dłuższy okres czasu, administracja dołoży wszelkich starań by tak się stało. Mamy już przygotowane Update na kolejne okresy czasu aby umilić oraz urozmaicić rozgrywkę :)

Na dniach prezentacja zostanie wzbogacona o ssy z dungeonów, map, rajdów, drop z bossów / metinów !

Pozdrawiam. StoryMaker ;)

A Ty jesteś w administracji tego serwera?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

A Ty jesteś w administracji tego serwera?

Tak

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

lipa serwer!

0 nowości !!!!

Po raz kolejny powtarzam że jest to zapowiedź bety. Wiele rzeczy nie jest przedstawionych w tej prezentacji ze względu ze będą one zmienione.

Na betę wpadnę, zobaczę co i jak. Zobaczymy czy można się dogadać z administracją itp.

Macie yutuberów?;] Jak z reklama?

Mamy parę kontaktów na yt. Reklama zamieszczona będzie na forach poświęconych tematyce metin2 oraz standardowo kilka innych rozwiązań. Kładziemy nacisk na dobrą reklamę bo bez tego obecnie nie ma graczy.

Zapraszam wszystkich serdecznie na bete oraz do odwiedzania forum.

Opublikowano

SSy weryfikacyjne dodane.
Jeżeli chodzi o youtuberów wszystko jest załatwione od jutra, ew. soboty zaczną się regularnie pojawiać filmiki i reklama.

Jeżeli ktoś chce porozmawiać z administracją - zapraszamy na TS, chętnie odpowiemy na wszystkie pytania.

cxyi.gif

Opublikowano

Tak jak już wcześniej zostało napisane prezentacja nie najwspanialsza ale to dopiero beta i wszystko zostanie dodane i uzupełnione po becie. Osobiście koncepcja serwera przypadła mi do gustu i nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić na beta testy ! :)

Opublikowano

Dzisiaj wieczorem zostanie udostępniony client oraz strona z rejestracja i dodatkami. Możliwe że start bety zostanie przesunięty na jutro rano aby każdy mógł spokojnie pobrać klienta ale to nie jest jeszcze pewne. Zobaczymy o której dokładnie zostanie wam udostępniony klient (napewno będzie to dzisiaj).

Pozdrawiamy.

cxyi.gif

Opublikowano

Czyżby NauR mały złodziejaszek?

Już o chorym filozofie nie wspomnę. xD

pieresze slysze o owym nicku. na serwerach metina zawsze mialem nicki death, dark, storymaker. najwyrazniej mnie z kims mylisz

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

pieresze slysze o owym nicku. na serwerach metina zawsze mialem nicki death, dark, storymaker. najwyrazniej mnie z kims mylisz

Niestety wiele rzeczy wskazuje na to, że jednak jesteś NauR'em złodziejem.

1. standardowy jego avatar

2. W nicku nazwa serwera który miał tworzyć.

3. Palenie głupa all day all night.

4. Na forum deathmt2 można zauważyć kradzione rzeczy.

Jeżeli się mylę to przepraszam ale szczerze wątpię. :)

Opublikowano

Pozwolę sobie się wypowiedzieć.

Grałem z Szymonem na wielu serwerach i nigdy nie używał nicku naur, kiedyś mieliśmy plan stworzenia serwera lecz skończyło się tylko na planach a tym bardziej nie ta nazwa a na pewno poinformowałby mnie o jakimś projekcie mt2.

To tyle na ten temat odbiegając od zapowiedzi.

Zapraszam wszystkich do odwiedzenia serwera podczas trwania beta testów.

Do sprawdzenia jest wiele lokacji oraz dropu + system ulepszeń. Kilka innowacyjnych pomysłów.

Każdy z użytkowników bety może liczyć na ciekawe nagrody które pomogą mu rozwijać swoją postać na oficjalnej wersji serwera oczywiście zależnie od zaangażowania i poświęconego czasu.

Ze swojej strony gwarantuję dużą ilość* spontanicznych eventów.

Każdy będzie zadowolony.

*duża ilość to nie 1 event na dwa miesiące jak to bywa na wielu serwerach lecz eventy częste, krótkie, niezapowiedziane i spontaniczne.

Opublikowano

1. Avatar - anonymous są bardzo dobrze znani ze swojej działalności i z tego co sam zauważyłem bardzo wielu użytkowników ma podobne avatary - czyli jeśli ktoś che może mieć taki sam.

2. Nick - jestem użytkownikiem mpc od kilku lat, w sumie od kiedy gram w metina i nigdy nie miałem zamiaru tworzyć serwera o takowej nazwie, tym bardziej że pomocą przy serwerach i wszystkim z tym związanym mam styczność dopiero o około 9 miesięcy. Nick wziąłem taki ponieważ tak nazywało się moje stare konto na youtube, a inne nicki które by mnie satysfakcjonowały były pozajmowane.

3. Pokaż mi gdzie palę głupa? - konkretne dowody poproszę - jakiś post lub coś co świadczyłoby że jestem tym za kogo mnie uważasz.

4. Jakie forum? nic mnie nie łączy z takowym forum o którym 1 raz w ogóle słyszę :),

Prosiłbym nie oczerniać mnie więcej bo nie bardzo mam ochotę dalej zbijać Twoje argumenty :)

Opublikowano

1. Avatar - anonymous są bardzo dobrze znani ze swojej działalności i z tego co sam zauważyłem bardzo wielu użytkowników ma podobne avatary - czyli jeśli ktoś che może mieć taki sam.

2. Nick - jestem użytkownikiem mpc od kilku lat, w sumie od kiedy gram w metina i nigdy nie miałem zamiaru tworzyć serwera o takowej nazwie, tym bardziej że pomocą przy serwerach i wszystkim z tym związanym mam styczność dopiero o około 9 miesięcy.

3. Pokaż mi gdzie palę głupa? - konkretne dowody poproszę - jakiś post lub coś co świadczyłoby że jestem tym za kogo mnie uważasz.

4. Jakie forum? nic mnie nie łączy z takowym forum o którym 1 raz w ogóle słyszę :),

Prosiłbym nie oczerniać mnie więcej bo nie bardzo mam ochotę dalej zbijać Twoje argumenty :)

Przeczytaj ostatnie zdanie mojej wcześniejszej wypowiedzi.

Opublikowano

Jakoś mnie ten server nie zafascynował.. xD

To samo co wszędzie.

Zapewniam Cię że nie! Prezentacja nie oddaje wszystkich wspaniałości tego serwera, oraz będzie ona jeszcze uzupełniana o kolejne informacje.

Wielu rzeczy o serwerze dowiecie się z licznych wideo prezentacji :) dziś zostanie udostępniony client oraz strona rejestracyjna do beta testów :)

@EnseroDS - o ile wiem groźby są zakazane to po 1 :) po 2 przez neta każdy jest cwaniakiem, a w życiu różnie to bywa ;)

Opublikowano

Jak byście zmienili troszkę system ulepszeń bym zagral ale tak to taki sam jak i na wielu serwerach tego typu.Więc puki się nic nie zmieni to nie zagram czekam na prawdziwe nowości

junior.jpg

Opublikowano

o której start i kiedy będzie reje ?

__________________▄▄▄▄▄
______________________▄....░..
_____________________▐░░░░░░░.
____________________▐░░░░░░░░▐
____________________▐░...▀...▐
_____________________▐░▀▀░░▀▀▐
_____________________▐░░■▀■░░▌
______________▄▀▀▀▀▄▌.▄░░░▄.▀▀▀▀▀▀▄
_____________▐____▐.▄▄.......▄▄._____▐
_____________▐_____▀▀__░░░░░░░..._____▐
____________▐_________░▀▀▄░░░░__.______▐
___________▐________░░░░▐░▄▀▀▀_________▐
____________▐______░░░░_.._____________▐
_____________▀▀.___.......__▄________▐
________________▐___...........▀▀▄▄.
________________▐___...........___▌
________________▐___...........___▐
_______________▐____..........▌____▐
_____________▄▀___▄▐.........._____▐
___________▄▀______▐.........▌______▐
__________.▄▄______▐.........._______.
_________▄...........▐...▐..________▐
______▄.....................________▐
____▄.......................________▐
___▄........................________.
___.........................______▄▀

Opublikowano

client + reje do bety na 99% pojawią się dziś w godzinach wieczornych - najprawdopodobniej po 20.00. jeśli beta nie ruszy dziś to jutro z godzinach porannych :) wszelkie informacje będę podawane tutaj oraz na forum serwera na które wszystkich zapraszam :) możecie też obserwować stronę główną , która wkrótce ulegnie zmianie ;)

możecie też na bieżąco śledzić nasz fp na facebooku : https://www.facebook.com/ElerionMT2?fref=ts gdzie także będzie info co do bety oraz innych spraw :)

Opublikowano

Strona jest w pełni przygotowana do wstępnych beta testów. Klient będzie dostępny za ok. 30-40 minut, na hostingu z którego będziecie mogli pobierać z pełną szybkością. Start beta testów rozpocznie się prawdopodobnie jutro z rana bądź dzisiaj w nocy. Wszystko zostanie opisane na stronie/forum i oczywiście tutaj w zapowiedzi.

Za beta testy dla każdego będą oczywiście nagrody i ciekawe upominki. Wszystkiego się dowiecie niebawem. Start oficjalnej wersji nie jest jeszcze dokładnie znany, wszystko zależy od beta testów.

Pozdrawiamy.

cxyi.gif

Opublikowano

Witam,

Tak jak obiecaliśmy tak oczywiście też robimy. Miało być wszystko troszeczkę szybciej ale musicie nam wybaczyć wink.png.

Strona serwer jest obecnie dokańczana, więc w nocy będzie już spokojnie dostępna - nie wiemy dokładnie o której.

Klient został już wrzucony na hosting i możecie go spokojnie pobierać - link zostanie podany poniżej.

Start beta testów rozpocznie się prawdopodobnie w godzinach porannych dnia dzisiejszego tzn. 21.09.2013r. kiedy testy się zakończą tego jeszcze nie wiadomo, wszystko zależy ile będziemy musieli poprawić rzeczy aby grało się wam jak najlepiej.

Ode mnie to chyba tyle na dzisiaj i życzę wam miłej nocy i przyjemniej gry wink.png.

Link do klienta: KLIENT

Link strony: KLIK

Pozdrawiamy,

Team Elerion

cxyi.gif

Opublikowano

Rejestrować się, ściągać clienta i szukać usterek ! Serdecznie zapraszam na beta testy. Dzisiaj z rana pewnie już ruszą ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...