Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich i mam problem z Cheat Enigma, mianowicie chciałem troszkę pomóc grze Let's Fish. Więc pobrałem "Cheat Enigma, razem z script. Robie wszystko według instrukcji, czyli dodaje proces 000012A8-FlashPlayerPlugin_11_7_700_20 a następnie otwieram Script. Lecz gdy naciskam na script na dole nie pojawia się "x" i script nie działa. Nie wiem dlaczego, czy może wiecie na czym błąd polega?

Opublikowano

Pewnie podczepiasz się pod zły proces lub w ogóle się nie podczepiasz.

Zajrzyj też w skrypt i popatrz o co cmoon.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Pewnie podczepiasz się pod zły proces lub w ogóle się nie podczepiasz.

Zajrzyj też w skrypt i popatrz o co cmoon.

Script jest dobry tylko kilka razy grałem i było ok wszystko działało jak należy, natomiast innym razem koło script nie pojawia się x nie wiem czemu :/

Script jest dobry tylko kilka razy grałem i było ok wszystko działało jak należy, natomiast innym razem koło script nie pojawia się x nie wiem czemu :/

Włączam cheat Engine 6.3, a następnie włączam gre (korzystam z Google Chrome) I wchodzę na "Chrome://memory" zaznaczam kod (PID) Plug-in Shockwave Flash włączam kalkulator wpisuje kod (pid) i zaznaczam opcje (Hex). Z tąd wiem jaki proces włączyć, następnie włączam script lecz gdy chcem zaznaczyć kwadracik obok scripta nie pojawia się krzyżyk. Błagam jak ktoś wie na czym polega problem pomóżcie.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...