Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer MineZ - Kto chętny?

MineZ  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie serwer MineZ ?

• Tak!
      14
    • Raczej nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZAPOWIEDŹ

http://www.mpcforum.pl/topic/1050462-zapowiez-minez-162-apokalipsa-zombiezniszczone-budowlebunkryzaginione-skrzynie/ 

Siemaneczko.

Zauważyłem, że jest bardzo mało serwerów typu MineZ (Apokalipsa zaombiaków), i przez to stworzyłem ten temat z ankietą, gdyż chciałem się dowiedzieć, czy byli by chętni do zagrania na takim serwerze ?

Serwer testowy dla tych co nie wiedzą co to MineZ
IP:welcometominez.maxcraft.pl

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ja jestem nie chętny fajnie się na tym ja mam nawet autorskie pliki na MineZ + Bronie lecz tekstura nie działa bo Minecraft 1.6.2 nie ma supportu dla tekstur na Multiplayer :/ więc serwer musiał by być pod 1.5.2

Opublikowano

Takie serwery szybko się nudzą jak nie ma punktów czy kasy. Więc polecam najpierw to ogarnąć jeżeli chcesz mieć dużo graczy na serwerze.

sygnatura.png

Już niedługo ! :>

Opublikowano

To mój pierwszy z tego rodzaju serwer, a u mnie pierwsze serwery wychodzą najlepiej (chyba), więc postaram się. Może nawet uda się zrobić misje od NPC. Jak macie jakieś pomysły to słucham, bo kasa już jest na ten serwer.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Też bym zagrał, gdyby grały tam ogary i 0 cheaterów.
Coś autorskiego i wchodzę.

@Offtop

Ja jestem nie chętny fajnie się na tym ja mam nawet autorskie pliki na MineZ + Bronie lecz tekstura nie działa bo Minecraft 1.6.2 nie ma supportu dla tekstur na Multiplayer :/ więc serwer musiał by być pod 1.5.2

Banalny plugin na wejściu gracza ustawiający teksturę z internetu : D

Opublikowano

Też bym zagrał, gdyby grały tam ogary i 0 cheaterów.

Coś autorskiego i wchodzę.

@Offtop

Banalny plugin na wejściu gracza ustawiający teksturę z internetu : D

Lecz po co instalować plugin jak można to zrobić bez ?, i poczekać na najnowszą wersję ?..

Opublikowano

A macie jakieś pomysły, co może udoskonalić serwer? Na pewno dodam ruiny, gdzie będą skrzynie z jakimiś dodatkami, lecz żeby się tam dostać to trzeba się namęczyć z zombiakami i pułapkami, oraz zagadkami.
A może dodać dodatkowo plugin Herobrain, tylko że zamiast psów będą zombiaki?
Co wy na to ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ohh, jakby jeszcze zmodyfikowany klient do tego dodać to cud miód (chociaż w WarZ/DayZ nie grałem :D)

Opublikowano

tolvat, serwer z modyfikacjami, które trzeba pobrać, chyba nie wypali, gdyż miałem już serwer z modami i gracze chyba nie chętnie pobierali te paczki:/ Ale jak dobrze pójdzie to zrobie minez z modami i bez modów :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Zagrałbym bardzooo chętnie na takim serwerze, ale żeby był taki moment, że wchodzimy do helikoptera, i teleportuje nas na polane gdzie będą się respić zombiaki :)

Opublikowano

Ja chcę właśnie grać na MineZ a takich nie mogę znaleźć więc na takim chcę żeby był No-Premium itp. :)

------------------

Pozdrawiam

~Diax

87hq.png

| MPC Plagiatowanie wypowiedzi KlauSa Team |

Opublikowano

Cust da radę, nawet zrobie, że wsiadacie, potem wysiadasz z rozwalonego helikoptera :) Teraz tylko zbudować helikopter :)

Tovalt, a dasz radę zrobić plugin, że po wejściu na dany rejon, respi się np 20 zombie ?? Bo postawić taki mobspawner to kijowo, bo zanim się zrespią się te zombiaki to troszkę minie.

Wykupiłem serwer testowy, zrobię pliczki i podam IP.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Cust da radę, nawet zrobie, że wsiadacie, potem wysiadasz z rozwalonego helikoptera :) Teraz tylko zbudować helikopter :)

Tovalt, a dasz radę zrobić plugin, że po wejściu na dany rejon, respi się np 20 zombie ?? Bo postawić taki mobspawner to kijowo, bo zanim się zrespią się te zombiaki to troszkę minie.

Wykupiłem serwer testowy, zrobię pliczki i podam IP.

Raczej nie powinno być z tym problemów ;)

Opublikowano

Mam do was pytanko, wolicie zwykłe biomy, takie jakie są teraz w minecraft, czy takie polany z drzewami ? Że chodzicie jak w Slendermanie :)

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...